Η Κρυσταλλία φαίνεται να βρίσκει τη νέα της δισκογραφική στέγη στην Platinum Records, ανοίγοντας μία νέα σελίδα στην καριέρα της!

Η Κρυσταλλία το βράδυ της Τετάρτης (31/07) ήταν καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή «MOVIES & STARS» που προβάλλεται από το MTV και αποκάλυψε τα άμεσα σχέδιά της και τη νέα καλλιτεχνικής της πορεία!

Στο ερώτημα του τραγουδιστή σχετικά με τη δισκογραφική στέγη της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πλέον η καριέρα της βρίσκεται στα χέρια του Γιώργου Αρσένακου, κάτι που την κάνει να νιώθει πολύ χαρούμενη!

Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι ένας εκ των δύο ισχυρών ανδρών της Panik Entertainment Group, μαζί τον Πάρι Κασιδόκωστα, και αν συγκρίνουμε και τα επόμενα λεγόμενα της Κρυσταλλίας ότι  η νέα της δουλειά θα είναι διαφορετική από όλα αυτά που την είχε συνηθίσει έως πρότινος ο κόσμος, καθώς θα περιέχει περισσότερα λαϊκά στοιχεία, τότε μπορούμε να πιθανολογήσουμε ότι ο επόμενος δισκογραφικός προορισμός της θα είναι η Platinum Records!

Η Platinum Records του ομίλου Panik Entertainment Group των Πάρι Κασιδόκωστα και Γιώργου Αρσενάκου, ένας όμιλος που στα 2 χρόνια παρουσίας του έχει φέρει κυριολεκτικά τα «πάνω-κάτω» στη μουσική βιομηχανία.

Στον ίδιο όμιλο ανήκει και η δημοφιλέστατη Panik Records, με την Platinum Records να εστιάζει στο ελληνικό ρεπερτόριο με στόχο την παρουσίαση επιλεγμένων προτάσεων της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Φέτος, η Κρυσταλλία μέσω της συμμετοχής της στο τηλεοπτικό show «Your Face Sounds Familiar» έδειξε στο ευρύ κοινό το μεγάλο εύρος του ταλέντου της, εντυπωσιάζοντας με τις ερμηνείες της στο λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο, έχοντας ως αποτέλεσμα να κατακτήσει την 3η θέση στην τελική κατάταξη.

Έτσι λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι σηματοδοτεί τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της Κρυσταλλίας, καθώς φέρεται να κάνει τη μεγάλη στροφή στο λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο, χωρίς βέβαια να σταματά να «πειραματίζεται» μουσικά.

Επειδή όμως οι πιθανολογίες είναι… πιθανολογίες, 1 + 1 δεν κάνει πάντα δύο και τα… φαινόμενα πολλές φορές απατούν, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις – από οποιοδήποτε εταιρεία – για να μάθουμε τον τελικό προορισμό της τραγουδίστριας!

 

Αφήστε το σχόλιό σας