Γιώργος Σατσίδης – Κρυσταλλία Ρήγα (OtherView)
Η Κρυσταλλία Ρήγα, μέλος του συγκροτήματος των OtherView, θα βρεθεί απόψε Τετάρτη 14 Νοεμβρίου καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη στο «Movies & Stars» του MTV.

 

H Κρυσταλλία, η εκρηκτική τραγουδίστρια των OtherView, αποκαλύπτει τις κινηματογραφικές της συνήθειες, μιλάει για τον έρωτα, την καριέρα της αλλά και το παρασκήνιο της μη συμμετοχής της στο φετινό «Dancing with the Stars!».

Η πανέμορφη front woman των Otherview λέει χαρακτηριστικά: «Ενώ είχα συμφωνήσει με το Dancing τελικά δε θα πάρω μέρος. Δεν αισθάνομαι πικρία αλλά θα ήθελα πολύ να χορέψω και προετοιμαζόμουν για αυτό. Το λόγο που δε θα συμμετάσχω δεν τον έμαθα ποτέ ! Όμως δεν πειράζει!».

Η Κρυσταλλία αποκαλύπτει ένα προφίλ πολύ χαμηλών τόνων: «Δεν βγαίνω πολύ, μου αρέσει να μαγειρεύω, να βλέπω τηλεοπτικές σειρές στην καλωδιακή τηλεόραση και ταινίες με τους φίλους μου. Δε μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή.»

Για τους άντρες δηλώνει: «Μου αρέσει ο άντρας να έχει χιούμορ να είναι πολύ καλός φίλος, σοβαρός και απλός. Τελευταία φορά είχα ερωτευτεί πριν τρία χρόνια. Αυτό που με ξενερώνει είναι το άκομψο πέσιμο».

Όσο για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Κρυσταλλία θεωρεί ότι οι κόντρες των επωνύμων και οι διαπληκτισμοί σε Facebook και twitter είναι άχαροι και ότι οι διαφορές είναι καλύτερο να λύνονται τετ α τετ και όχι δημόσια.

Στο ίδιο επεισόδιο ο χαρισματικός Joseph Fiennes, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «American Horror Story: Asylum» δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η υποκριτική τέχνη γεννήθηκε στην Ελλάδα! Οφείλουμε τα πάντα στον πολιτισμό σας!»

Μη χάσετε την εκπομπή «Movies & Stars»  την πιο hot κινηματογραφική εκπομπή με τα πιο φρέσκα νέα από το χώρο του star system, την Τέταρτη  14 Νοεμβρίου στις 20:00 παρέα με το Γιώργο Σατσίδη, την Κρυσταλλία και τον Joseph Fiennes, μόνο στο MTV!

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Κρυσταλλίας, αλλά και το τι άλλο θα πει στο Γιώργο Σατσίδη και στο «Movies & Stars», μπορείτε να κάνετε like στην επίσημη σελίδα της στο facebook! : CrystaliaOtherViewFanClub

Αφήστε το σχόλιό σας