Τι δήλωσε η Κρυσταλλία για τη συμμετοχή της στη Eurovision, το πώς προέκυψε, αλλά και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες με τους οποίους θα διεκδικήσει τη ψήφο του ελληνικού κοινού για την εκπροσώπηση της χώρας στο φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού;

Η κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Μελέτησέ το» του Star βρέθηκε στη χθεσινή (6/3) εμφάνιση της Κρυσταλλίας στο Balux με την τραγουδίστρια να μιλά στο φακό για τη συμμετοχή της στο φετινό ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Πεταλούδα στην Αθήνα».

Σχετικά με το πώς προέκυψε η συμμετοχή της στη Eurovision η Κρυσταλλία δήλωσε:

«Μου έκαναν την πρόταση, βασικά το συζητήσαμε με την εταιρεία και στην αρχή ήμουν αρκετά διστακτική, γιατί τα φοβάμαι λίγο όλα αυτά, αλλά όταν μου είπαν ποιοι θα γράψουν το κομμάτι (σ.σ. ο Νίκος Αντύπας και ο Άρης Δαβαράκης) λέω «Εντάξει, εδώ δε μιλάς, πολύ απλά το κάνεις» και είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα.

Η αλήθεια είναι δεν το είχα σκοπό να πάω. Δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάω στη Eurovision ή όνειρο ζωής. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία όμως, μου δίνεται μεγάλη ευκαιρία και όταν έχεις ένα ωραίο κομμάτι  που το πιστεύεις, γιατί όχι;»

Όσον αφορά το τι πρόκειται να συμβεί εάν είναι αυτή το άτομο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διοργανωθεί στην Κοπεγχάγη η Κρυσταλλία… δε θέλει να το σκέφτεται. Όπως ανέφερε, έβλεπε την Έλενα Παπαρίζου το 2005 να τραγουδά στο Κίεβο το «My Number One» και να κατακτά παράλληλα την πρωτιά και αναρωτιόταν χαρακτηριστικά «τι περνάνε;»

Η Eurovision για την Κρυσταλλία είναι μία μεγάλη προετοιμασία, με πολλές πρόβες και δεν πρέπει να έχει κανείς άγχος, αντιθέτως να το ευχαριστιέται, να ζει εκείνη τη στιγμή.

Τέλος, αναφορικά με τους υπόλοιπους συνδιαγωνιζόμενούς της με τους οποίους θα διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση, τον Κώστα Μαρτάκη, το Mark Angleo με τη Josephine και τους Freaky Fortune με το Riskykidd, η Κρυσταλλία είπε:

«Όλοι μου αρέσουν και είναι και φίλοι μου οι περισσότεροι. Και ο Κώστας και ο Mark Angelo… Οι Freaky Fortune είναι μπροστά μέχρι στιγμής από ό,τι βλέπουμε κι έχουν πάρα πολύ ωραίο κομμάτι. Και του Κώστα μου αρέσει επίσης πάρα πολύ το κομμάτι. Δε ξέρω! Είναι περίεργα…»

Ακούστε παρακάτω το τραγούδι «Πεταλούδα στην Αθήνα», σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Άρη Δαβαράκη, που κυκλοφορεί από την Platinum Records και με το οποίο η Κρυσταλλία θα διαγωνιστεί την Τρίτη 11 Μαρτίου στο «Acro Music Hall» στο Eurosong 2014, ήτοι τον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Αφήστε το σχόλιό σας