Κρυσταλλία και 1550, 1550 και Κρυσταλλία. Μία γυναικεία φωνή και ένα ανδρικό συγκρότημα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αλλάξουν τα αθηναϊκά βράδια της Τετάρτης!

Η Κρυσταλλία και οι 1550 ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και ανεβαίνουν στο stage του «Baraonda» όπου κάθε Τετάρτη θα ξεσηκώνουν το κοινό!

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το καινούριο τραγούδι της με τίτλο «Τα σπασμένα μας γυαλιά» σε σύνθεση που υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής και στίχους η Ρεβέκκα Ρούσση, το οποίο αποσπά τις καλύτερες κριτικές, η Κρυσταλλία συναντά στη σκηνή του «Baraonda» το συγκρότημα των 1550.

Οι 1550 έχοντας 15 έτη καλλιτεχνικής πορείας στο ενεργητικό τους ετοιμάζουν το επόμενο νέο single τους και παράλληλα καλωσορίζουν στην παρέα τους τα νέα μέλη τους, που θα πλαισιώσουν φωνητικά και ορχηστρικά το υπόλοιπο σχήμα.

Κρυσταλλία και 1550 ανεβαίνουν στο stage του «Baraonda», αρχής γενομένης την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, και για κάθε Τετάρτη θα «ροκάρουν» δυνατά τραγουδώντας γνωστές και αγαπημένες ροκ και όχι μόνο επιτυχίες!

Baraonda
Αν. Τσόχα 43 – Αμπελόκηποι, Αθήνα

Αφήστε το σχόλιό σας