Η Κρυσταλλία ήταν καλεσμένη σήμερα (5/12) στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό» στον Ant1 όπου και τραγούδησε το νέο της τραγούδι «Τα σπασμένα μας γυαλιά» και όχι μόνο!

Το ολοκαίνουριο τραγούδι της Κρυσταλλίας με τίτλο «Τα σπασμένα μας γυαλιά» βγήκε για πρώτη φορά στο ραδιοφωνικό αέρα πριν μερικές ημέρες και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το κοινό το αποδέχτηκε με θέρμη, έχοντας μπει ήδη στην πρώτη πεντάδα στα charts αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών.

Το «μυστικό» κρύβεται πίσω από τρία στοιχεία. Την εξαιρετική ερμηνεία της Κρυσταλλίας, τη μοναδική σύνθεση του Στέφανου Κορκολή και τους υπέροχους στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση.

«Τα σπασμένα μας γυαλιά» παρουσίασε και σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση η Κρυσταλλία ερμηνεύοντάς το ζωντανά στο πλατό του «Πρωινού» μαζί με το Γιώργο Λιάγκα και την υπόλοιπη παρέα του, ενώ παράλληλα τραγούδησε και ένα ακόμη γνωστό και αγαπημένο τραγούδι σε μία δική της ξεχωριστή εκτέλεση – έκπληξη.

Παράλληλα, η Κρυσταλλία ετοιμάζεται για την έναρξη των εμφανίσεών της με το συγκρότημα των 1550 στο «Baraonda» ξεκινώντας από την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, βρισκόμενοι εκεί κάθε Τετάρτη.

Τέλος, σε λίγες ημέρες αναμένεται να φτάσει στις οθόνες μας και το νέο video clip του «Τα σπασμένα μας γυαλιά» που γυρίστηκε πρόσφατα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Πλατανιά.

Δείτε την εμφάνιση της Κρυσταλλίας στο «Πρωινό»:

 

Αφήστε το σχόλιό σας