Η Κρυσταλλία οπτικοποιεί το ολοκαίνουριο single της «Τα σπασμένα μας γυαλιά», σε μουσική Στέφανου Κορκολή, και μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από τα γυρίσματα!

Ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της Platinum Records, τη νέα δισκογραφική εταιρεία μέλος της Panik Entertainment Group που εστιάζει στο ελληνόφωνο ρεπερτόριο, η Κρυσταλλία ανοίγει μία νέα σελίδα στην καλλιτεχνική της πορεία, μπαίνοντας σε μία πιο δημιουργική περίοδο.

Στο καινούριο της βήμα βρίσκει συνοδοιπόρο τον καταξιωμένο Στέφανο Κορκολή, ο οποίος υπογράφει τη σύνθεση του νέου τραγουδιού της, και με τη σφραγίδα της Ρεβέκκας Ρούσσης στους στίχους, η Κρυσταλλία παρουσίασε πριν λίγες ημέρες «Τα σπασμένα μας γυαλιά», μία ρυθμική μπαλάντα που έχει ήδη αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια των ακροατών παρασέρνοντας στα δικά της μοναδικά συναισθήματα.

«Κι αν γελάω κάθε βράδυ και περνάω καλά, η ψυχή μου κόβει βόλτες τα σπασμένα μας γυαλιά…» – Ακούστε το «Τα σπασμένα μας γυαλιά» εδώ

Η Κρυσταλλία αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του καινούριου single της υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Πλατανιά και μοιράζεται μαζί μας μέσω των λογαριασμών της στα κοινωνικά δίκτυα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια.

Το video clip θα είναι διαθέσιμο σύντομα στις οθόνες μας και όπως υπόσχεται χαρακτηριστικά η ίδια η Κρυσταλλία θα το λατρέψουμε!

Κρυσταλλία Ρήγα - Τα σπασμένα μας γυαλιά (video clip backstage)
Η Κρυσταλλία μαζί με το σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά (κέντρο) και την υπόλοιπη ομάδα παρακολουθούν στην οθόνη τη δουλειά τους.

Ακολουθήστε την Κρυσταλλία στο: FacebookTwitter

Αφήστε το σχόλιό σας