Η Κρυσταλλία ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το καινούριο video clip της και η Platinum Records μας βάζει στα παρασκήνια των γυρισμάτων!

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Κρυσταλλίας, «Τα Σπασμένα Μας Γυαλιά», κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα από την Platinum Records και ήδη η δυνατή συνεργασία της αγαπημένης καλλιτέχνιδας με τον καταξιωμένο Στέφανο Κορκολή στη μουσική και την χαρισματική Ρεβέκκα Ρούσση στους στίχους, έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές!

Λίγο πριν την πρεμιέρα του επίσημου video clip, η Platinum Records εξασφάλισε μία backstage ματιά στα πολύωρα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν σε παραγωγή της AFTERLIFE PICTURES, υπό την καθοδήγηση του ταλαντούχου σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά και του καταξιωμένου στο χώρο διευθυντή φωτογραφίας, Γιάννη Δρακουλαράκου.

Πανέτοιμη να περάσει στην πιο δημιουργική περίοδο της καλλιτεχνικής της πορείας, η Κρυσταλλία μας εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της σε ένα κομμάτι που συγκροτείται από μουσικό και στιχουργικό βάθος!

Το αποτέλεσμα κορυφώνεται οπτικά με την ίδια να ενσαρκώνει τρεις διαφορετικές πτυχές της που βιώνουν τον έρωτα στις πιο έντονες αποχρώσεις του!

Το επίσημο video clip για «Τα σπασμένα μας γυαλιά» έρχεται πολύ σύντομα από την Platinum Records. Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που αγαπά και στηρίζει το Ελληνικό τραγούδι!

Δείτε το backstage video από την οπτικοποίηση του τραγουδιού παρακάτω:

Ακούστε «Τα Σπασμένα Μας Γυαλιά» εδώ!
Διαβάστε επίσης: Κρυσταλλία & 1550 ξεσηκώνουν κάθε Τετάρτη το «Baraonda»

Αφήστε το σχόλιό σας