Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν δε θα επιτρέψουν στο αγαπημένο άτομο να πάρει μέρος ξανά στο «The X Factor», όταν προβληθεί.

Η Τάμτα δε θα είναι μέλος στην κριτική επιτροπή του επόμενου «The X Factor», θέση στην οποία βρέθηκε τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στις τηλεοπτικές κάμερες στο πλαίσιο της επετειακής συναυλίας της Ευρυδίκης στο Βέακειο, όπου συμμετείχε μαζί με άλλες φωνές, η τραγουδίστρια μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

«Εδώ και δύο χρόνια, προφανώς και λόγω τηλεόρασης, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, τα πράγματα πάνε πάρα πολύ καλά για εμένα, που σημαίνει ότι φέτος ήταν μία χρονιά που είχα πραγματικά πολλές προτάσεις από άτομα που εκτιμώ, αγαπώ και θα ’θελα πραγματικά με την καρδιά μου κάποια στιγμή να συνεργαστώ», ανέφερε.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν εξαιρετικό για την Τάμτα, αφού μας προσκάλεσε να απολαύσουμε μαζί της «Ήλιους Και Θάλασσες» στην ομώνυμη μεγάλη επιτυχία που αγκαλιάστηκε από το κοινό και τα ραδιόφωνα, έχοντας κατακτήσει το Νο1 του ελληνικού Airplay Chart.

Ποια είναι τα σχέδια που καταστρώνει για τη συνέχεια; Η Τάμτα συζήτησε με διάφορους καλλιτέχνες και τελικά προτίμησε να συναντήσει το χειμώνα τις ΜΕΛΙSSES στο στέκι τους στο Γκάζι, αντί τον Αντώνη Ρέμο σε ένα πρόγραμμα που θα τον πλαισιώνουν μόνο γυναίκες, όπως ακούγεται.

«Έκανα αυτήν την επιλογή, προφανώς και κρύβεται πίσω μία λογική γιατί επέλεξα να το κάνω αυτό. Πιστεύω ότι θα είναι ένα σχήμα, ας πούμε, πιο κοντά σε εμένα», σχολίασε η Τάμτα στους δημοσιογράφους.

Όσον αφορά την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του «The X Factor», πόστο που έχει θητεύσει με επιτυχία τις τελευταίες δύο σεζόν στην Ελλάδα και προηγουμένως στη γενέτειρά της, τη Γεωργία, η Τάμτα αποκάλυψε ότι οι υποχρεώσεις της δε θα της επιτρέψουν να επανέλθει στο talent show.

«Υπήρξε πιθανότητα να με δείτε, αλλά νομίζω ότι θα μου έπεφτε πάρα πολύ βαρύ μαζί με όλα αυτά. Καλά ήταν τα δύο χρόνια, θα δούμε μετά», δήλωσε το pop icon.

Δείτε επίσης: 17 επιτυχίες της Τάμτα
σε μία νέα και καταπληκτική Best Of συλλογή

Τάμτα - Tamta - Best Of album 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας