Η δίψα για πραγματική συναισθηματική επαφή με τους ανθρώπους εμπνέει το «Get It» του Kristian Kostov.

Ο Kristian Kostov είναι ένας νέος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός με πολυπολιτισμικό και διαθρησκευτικό φόντο, που ασχολείται με το είδος της pop και της R&B.

Γεννημένος στη Μόσχα της Ρωσίας, μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπάει τη μουσική, και όπου η έκφραση συναισθημάτων μέσω της μουσικής είναι απαραίτητη.

Μέχρι την ηλικία των 18 ετών, ο Kristian Kostov έγινε γνωστός στη μουσική βιομηχανία μέσω της έξυπνης μεταχείρισης της δημοτικότητάς του μετά από συμμετοχές σε μουσικούς διαγωνισμούς και τηλεοπτικά shows.

Ανάμεσά τους η συμμετοχή του στο ρωσικό «The Voice Kids» (2014) όπου έφτασε στον τελικό και στο «The X Factor» της Βουλγαρίας όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση το 2016.

Γνωρίσαμε τον Kristian Kostov όταν εκπροσώπησε τη Βουλγαρία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2017, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, ενώ είχε σπάσει ρεκόρ σε ποσοστό ψήφων στον ημιτελικό του. Εκείνο το καλοκαίρι, ήρθε στην Ελλάδα και εμφανίστηκε στα MAD Video Music Awards.

Το τραγούδι «Beautiful Mess» κυκλοφόρησε το Μάιο του 2017 και έχει πάνω από 9,3 εκατομμύρια streams στο Spotify, έφτασε μέχρι το Νο7 στο «Global Viral 50» του Spotify και μπήκε στα charts της πολλών ευρωπαϊκών χωρών:

Αυστρία (Νο60), Βέλγιο (Νο32), Βουλγαρία (Νο3), Γαλλία (Νο160), Ουγγαρία (Νο19), Ολλανδία (Νο91), Σκωτία (Νο75), Ισπανία (Νο38), Σουηδία (Νο51), Ηνωμένο Βασίλειο (Νο73).

Kristian Kostov - Shower Thoughts (EP cover) - Hit Channel

Το «Get It» είναι το πρώτο τραγούδι από το ολοκαίνουργιο EP «Shower Thoughts» του Kristian Kostov, το οποίο κυκλοφορεί από τη Symphonix σε διανομή της Universal Music.

Ο 18χρονος επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου το σύνολο του EP σε όλα τα στάδια της δημιουργίας του, από τη σύνθεση των τραγουδιών και την παραγωγή, μέχρι και την κατασκευή του εξωφύλλου με τα ίδια του τα χέρια.

Το «Get It» είναι μία «έξυπνη» urban hip-hop σύνθεση, με επιρροές από ασιατικά μουσικά θέματα.

Το τραγούδι περιγράφει μία ιστορία για το πώς η μοναξιά και η δίψα για πραγματική συναισθηματική επαφή με τους ανθρώπους, οδηγεί τον Kostov στην αναζήτηση της δικής του θέσης στον κόσμο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας