Η Εύα Τσάχρα, η οποία μας συστήθηκε μέσα από «The Voice» της τρέχουσας σεζόν, ξεκινά το ταξίδι της στο δισκογραφικό κόσμο!

Η Εύα Τσάχρα, μία πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα, πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο στη δισκογραφία με μία πολύ όμορφη διασκευή!

Αν και το κοινό τη γνώρισε ευρέως στο εφετινό «The Voice», όπου με την ομάδα του Μιχάλη των Stavento διαγωνίστηκε έως τον προημιτελικό του show, παρ’ όλα αυτά η σύνθεση της προσωπικότητας της νεαρής τραγουδίστριας είναι ιδιαίτερα πλούσια.

Οι μουσικές σπουδές ήταν ο θεμέλιος λίθος και η διάκριση στους Πανελλήνιους Μαθητικούς και Καλλιτεχνικούς αγώνες μόνο η αρχή. Έχει υπάρξει μέλος της νεανικής χορωδίας της ΕΡΤ, έχει λάβει μέρος σε παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής με τη χορωδία του Κυριάκου Τσολάκη, όπως επίσης και στη χορωδία της Hellenic Choir/ΕΡΤ. Στις συνεργασίες που έχει πράξει διακρίνεται η συμβολή της στα φωνητικά των δίσκων γνωστών καλλιτεχνών και οι εμφανίσεις στο πλευρό τους.

Στο πρώτο επίσημο single της η Εύα Τσάχρα διασκευάζει στα ελληνικά το ισπανόφωνο μελωδικό και αέρινο κομμάτι «A Maquina» και του δίνει τον τίτλο «Κρυφτό Με Τη Σκιά Μου». Τη μεταφορά υπογράφει η Εύα Τσάχρα και ο Λουκιανός Λιούμπας. Το video clip σκηνοθέτησε η Μάιρα Στυλιανού.

Έπειτα από τη δημοσιοποίηση του νέου τραγουδιού της η Εύα Τσάχρα βάζει πλώρη για τη δημοφιλέστατη παράσταση «Carmen» του Ζωρζ Μπιζέ η οποία θα ανέβει από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Ηρώδειο στα τέλη Ιουλίου.

Κυκλοφορεί από τη MINOS EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας