Με την υποστήριξη του Hit Channel

 

KOZA MOSTRA
MAFIA MUSIC COLLECTIVE

Ηλίας Κόζας: τραγούδι (x-Cabaret Balkan)
Αλέξης Άρχοντης: ντραμς (Cayetano Band)
Χρήστος Καλαϊτζόπουλος: ακορντεόν (Los Mujeros)
Στέλιος Σιώμος: κιθάρα
Δημήτρης Χριστόνης: μπάσο
Βασίλης Ναλμπάντης: τρομπέτα

Ο Ηλίας Κόζας δε χρειάζεται συστάσεις. Βασικός τραγουδιστής των Cabaret Balkan, στην πιο «ένδοξη» περίοδό τους και φύσει ανήσυχο πνεύμα, δε θα μπορούσε παρά να αναζητήσει ένα πιο προσωπικό όχημα έκφρασης: και όνομα αυτού Koza Mostra.
Παρέα με μερικούς από τους σημαντικότερους μουσικούς της νέας γενιάς -ανάμεσά τους ο ντράμερ του Cayetano, Αλέξης Αρχοντής αλλά και ο βασικός ακορντεονίστας των Los Mujeros, Χρήστος Καλαϊτζόπουλος- επιστρέφουν με ένα σχήμα που από τις πρώτες του εμφανίσεις έχει χαρακτηριστεί συγκλονιστικό (ακόμη και από τους Hooverphonic!).
Ska, Balkan, rock, punk, indie ακόμη και ρεμπέτικα του μεσοπολέμου, πλέκονται  μεταξύ τους μοναδικά από μία μπάντα που δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί κορυφαία.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
«Οι αρχές της Θεσσαλονίκης εξάρθρωσαν έναν πυρήνα μουσικών τρομοκρατών με την ονομασία Koza Mostra αποτελούμενο από πέντε ανθρώπους, και επιπλέον συνεργάτες ανά περίσταση, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το κωδικό όνομα M.M.C. (Mafia music Collective) για να καλλιεργήσουν σχέσεις με μυημένους στην οργάνωση ακροατές σε όλη την Ελλάδα, Ανατολή, Δύση, Βορρά, Νότο.
Τα μέλη αυτού του τρομοκρατικού πυρήνα ορκίζονταν πίστη στο Balkan, rock, indie, punk, ska και ότι άλλο, και εκμεταλλεύονταν το Διαδίκτυο για να καλλιεργήσουν στενές σχέσεις με τις αρχές για την τρομοκρατική τους δράση: Rage against the machine, τις διωκτικές αρχές για τη δράση τους: Ska-P, τους γνωστούς αναρχικούς Balkan beat box και άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους για μουσικά εγκλήματα», ανέφερε το ανακοινωθέν της αστυνομίας.
Την περασμένη εβδομάδα το ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών είχε ανακοινώσει την εξάρθρωση του πυρήνα και έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του βασικού ηγετικού στελέχους, και σεσημασμένου Κόζα Ηλία (κωδικό όνομα kozalia) καθώς και του συνεργάτη Αλέξη Αρχοντή, που «ετοιμάζονταν να πλήξουν τα live stages σε όλη την Ελλάδα άμεσα!».
Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις επί του θέματος…


Ώρα έναρξης 22.30
Τιμή εισιτηρίου 10 €

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074
www.avlea.gr

Αφήστε το σχόλιό σας