Το οδοιπορικό καταλήγει στο Βεάκειο Θέατρο, όπου ο Κωστής Μαραβέγιας θα προσφέρει άπλετη μουσική που θα αγαλλιάσει σαν «Ζεστό Κρασί».

Τι κι αν από το «Κατάστρωμα» χαράζει πια ο δρόμος του γυρισμού; Τι κι ο αν ο «Φάρος» φωτίζει ολοένα εντονότερα; Ο Κωστής Μαραβέγιας θα γνέψει στο θέρος τον αποχαιρετισμό όπως του αρμόζει.

Με μία συναυλία που θα μείνει αξέχαστη σε όσους δε χάσουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.

Οι αποσκευές του είναι γεμάτες εικόνες από κάθε όμορφη γωνιά της χώρας που επισκέφθηκε στην περιοδεία του. Όσο και αν κάποιοι επιμένουν, παραμένει αλώβητος από ό,τι μειώνει τη διάθεση και την έμπνευση, ρίχνοντας «Συγχωροδοπέταλα».

Αφού βγήκε έξω στις θάλασσες, η «Βάρκα Στο Γιαλό» βάζει πυξίδα για να αγκυροβολήσει στο δικό της καταφύγιο προτού έρθει η βαριά νύχτα και ο μακρύς χειμώνας. Εκεί όπου είναι «Λιμάνι Η Καρδιά Σου».

Οι τρεις ανεπανάληπτες και sold out μουσικές βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον Ιούνιο συνοδεύτηκαν από την κυκλοφορία (από τη Minos EMI) της ολοκαίνουριας δισκογραφικής δουλειάς του Κωστή Μαραβέγια με γενικό τίτλο «Κατάστρωμα».

Ένας εκδηλωτικός δίσκος, πλημμυρισμένος από ενέργεια και δοτικότητα έκανε τα «Τρία Τέταρτη Αρχής» για το καλοκαιρινό ταξίδι.

Το οδοιπορικό καταλήγει στις 6 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Με τη θέα του Σαρωνικού ο Κωστής Μαραβέγιας θα προσφέρει άπλετη μουσική που θα αγαλλιάσει τον εσωτερικό κόσμο σαν «Ζεστό Κρασί».

Όλοι στο «Κατάστρωμα» για την τελευταία συναυλιακή άφιξη!

 

Αφήστε το σχόλιό σας