Για τα συναισθήματα που του άφησε το «The Voice» και για το αν δυσκολεύτηκε με τη διαδικασία, μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας «ξετυλίγει» τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή του ως «coach» στον τελευταίο κύκλο του «The Voice».

Για το κοινό, η παρουσία του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, αφού όχι μόνο κέρδισε τις εντυπώσεις ο ίδιος, αλλά κέρδισε και το talent show μία ταλαντούχα φωνή που προερχόταν από τη δική του ομάδα, ο Γιάννης Μαργάρης.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Κωστής Μαραβέγιας αποκαλύπτει τη δική του άποψη για «The Voice», τις συνθήκες και τα ανερχόμενα ταλέντα.

Ποια είναι τα συναισθήματα που του άφησε το «The Voice»;

«Ήταν μια πολύ θετική εμπειρία. Ήταν ωραία συνάντηση για μένα αυτή με τα παιδιά. Μου έδωσαν ενέργεια. Είναι ωραίο να κάνεις παραγωγές, να βλέπεις και άλλους ανερχόμενους τραγουδιστές και να αισθάνεσαι ότι μπορείς να είσαι χρήσιμος.

Έχω κρατήσει επαφή με τα παιδιά από την ομάδα μου. Πριν λίγες μέρες έγραψα ένα τραγούδι σε στίχους Θάνου Παπανικολάου για τον Γιάννη Μαργάρη και του έκανα την παραγωγή. Λέγεται “Από Κάτω Παράδεισος”.»

Δυσκολεύτηκε με τις αποχωρήσεις;

«Παρά πολύ. Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Είχα μείνει στο ότι ο κόσμος αποφασίζει. Θα μου πεις ρίχνεις το μπαλάκι στον κόσμο; Όχι αλλά όπως και να το κάνεις είναι πολύ δύσκολο να είσαι δίκαιος. Υπάρχει δικαιοσύνη στην τέχνη και στο τραγούδι;

Υπάρχει μια αντικειμενικότητα όσον αφορά το κούρδισμα το αν είναι σωστός ή όχι, αλλά φαντάσου ότι παλιά θεωρούσαν την Πιάφ μεσαία φωνή και δεν τους άρεσε.»

Δείτε επίσης: «Μίλα Μου Μόνο Μια Φορά»
με ένα υπέροχο τραγούδι από τον Κωστή Μαραβέγια

Κωστής Μαραβέγιας - Kostis Maraveyas - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας