Η αυλαία πέφτει και ο Κωστής Μαραβέγιας δίνει τέλος σε μία επιτυχημένη περίοδο εμφανίσεων στη νυχτερινή Αθήνα.

Κωστής Μαραβέγιας, αεικίνητος και δυναμικός, πάντα ενωτικός και τρυφερός, ολοκληρώνει το τραγούδι και χορό στην «Άνοδο», όπου έκανε τις νύχτες μας γιορτή. Απλόχερη, αληθινή μουσική γιορτή που μας παρέσυρε, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να σαγηνεύει το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά τα τελευταία χρόνια, με τα εξαιρετικά προσεγμένα προγράμματά του αλλά και με τις μοναδικές και ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του. Αυτό φαίνεται και από τις σταθερά sold out εμφανίσεις και συναυλίες του σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Η αισιοδοξία και η ηρεμία που αποπνέει, σε συνδυασμό με τον δυναμισμό του αλλά και την εξαιρετικά ποικιλόμορφη προσωπικότητά του, δημιούργησε το ιδανικό κλίμα για μια ακόμη σειρά από ξεχωριστά live στο «ΑΝΟΔΟΣ Live Stage», αφού οι εμφανίσεις που αγαπήθηκαν πολύ. Μετά την παράταση που δόθηκε λόγω μεγάλης ζήτησης, οι παραστάσεις ολοκληρώνονται το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Στο πρόγραμμά του έχει τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία, όπως το χαρακτηριστικό «Δε Ζητάω Πολλά», το ελκυστικό «Πού Να Βρω Μια Να Σου Μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα», όπως το vintage «Φάρος» και το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του.

Πάντα με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του, Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα), ο Κωστής Μαραβέγιας τελειώνει τα μοναδικά live που δημιούργησαν ένα νέο στέκι στην καρδιά της Αθήνας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας κερνά «Ζεστό Κρασί» με καινούριο single

Κωστής Μαραβέγιας - Maraveyas Illegal (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας