Ένα νέο κύκλο ανοίγει ο Κωστής Μαραβέγιας με την κυκλοφορία της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του!

Πρόσω ολοταχώς! Ο Κωστής Μαραβέγιας παίρνει ξανά το πλοίο της δισκογραφίας και ανεβαίνει στο «Κατάστρωμα» σαλπάροντας για ένα ταξίδι στις πιο γαλήνιες θάλασσες.

Δυόμισι χρόνια έπειτα από την καταιγιστική live ηχογράφηση στον Κήπο του Μεγάρου και τέσσερα από την απαστράπτουσα «Λόλα», ο Κωστής Μαραβέγιας απαθανατίζει όσα μας έχει κάνει να αγαπήσουμε και να τραγουδήσουμε σε ολοκαίνουριες στιγμές δημιουργίας που δεν έχουμε ξανακούσει.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του πολυσύνθετου ερμηνευτή και τραγουδοποιού σκορπά και οπλίζει αισιοδοξία, ελπίδα και κέφι αφήνοντας μία γλυκόπικρη αίσθηση.

Το «Κατάστρωμα» είναι ένας έντονα μελωδικός δίσκος με πλουραλιστικά ακούσματα που αναβλύζουν από το νοσταλγικό «Φάρος» (τον προπομπό του CD), το «Η Παρεξήγηση του Φάουστ» με στοιχεία από ρεμπέτικο, το νησιώτικο «Βάρκα Στο Γιαλό» και σε άλλα τραγούδια που θα αγαπήσετε.

Στο πλαίσιο, μάλιστα, της κυκλοφορίας της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας θα υποδεχθεί τους φίλους του σε τρεις μοναδικές sold out συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 24, 25 και 26 Ιουνίου.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

 1. Τρία τέταρτα Αρχής
 2. Φάρος
 3. Συγχωροδοπέταλα
 4. Komasusu­­
 5. Η Παρεξήγηση Του Φάουστ
 6. Μια Κυριακή Απόγευμα
 7. Ζεστό Κρασί
 8. Μπορείς Να Φύγεις
 9. Λιμάνι Η Καρδιά Σου
 10. Βάρκα Στο Γιαλό
 11. Τρία Τέταρτα Ευχής (με τη Νεανική Χορωδία Λεοντείου Λυκείου Ν. Σμύρνης)

Βρείτε το δίσκο σε όποια ψηφιακή υπηρεσία θέλετε με ένα «κλικ»: maraveyas.lnk.to/KatastromaFP

Αφήστε το σχόλιό σας