Το ταξίδι στο «Κατάστρωμα» του «Passport Κεραμεικός» συνεχίζεται, καθώς ο Κωστής Μαραβέγιας παίρνει παράταση εμφανίσεων.

Ο Κωστής Μαραβέγιας παρατείνει τις ζωντανές εμφανίσεις του στο… «Κατάστρωμα» του «Passport Κεραμεικός», χάρις στην αθρόα προσέλευση του κοινού.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας από τις μουσικές σκηνές, διαθέτοντας όμως έντονη συναυλιακή δραστηριότητα, ο πολυσύνθετος ερμηνευτής και τραγουδοποιός «σπάει πυξίδα και καίει χάρτες» και ξαποσταίνει σε ένα «λιμάνι» που σημαιοστολίζεται με τραγούδια.

Με τραγούδια μέσα από τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Κατάστρωμα» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, με παλαιότερα δικά του τραγούδια που έχουν στροβιλιστεί σαν ανεμοστρόβιλοι στο μυαλό μας, αλλά με τραγούδια που αγαπά ο ίδιος να ακούει σε κάθε ταξίδι.

Όλες αυτές οι μουσικές ιστορίες μας βγάζουν στο «Κατάστρωμα» για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε, σε μία μεγάλη γιορτή που με λίγο «Ζεστό Κρασί» και την ανεξάντλητη διάθεση του Κωστή Μαραβέγια δε διαφέρει καθόλου από μία καλοκαιρινή φιέστα στο πέλαγος, παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα.

Ο χώρος του «Passport Κεραμεικός» Upstairs έχει μετατραπεί με τη χρήση των κατάλληλων σκηνικών σε «Κατάστρωμα» και ο Κωστής Μαραβέγιας παραμένει στο πηδάλιο για άλλες οχτώ ανεπανάληπτες εμφανίσεις, σε συμπλήρωση των αρχικά εφτά προγραμματισμένων.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα των εμφανίσεων του Κωστή Μαραβέγια στο «Passport Κεραμεικός» έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016
  • Παρασκευή & Σάββατο 6-7, 13-14, 20-21, 27-28 Ιανουαρίου 2017
  • Παρασκευή & Σάββατο 3-4 Φεβρουαρίου 2017
Εισιτήρια - Πληροφορίες

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Τιμές εισιτηρίων: 13€ με μπύρα ή κρασί στο bar – 20€ με ποτό σε τραπέζι

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt

Αφήστε το σχόλιό σας