Στο «Bookabar» θα βρεθούν ο Κώστας Τσίρκας και η Μυρτώ Βασιλείου για να τραγουδήσουν τα τραγούδια του κοινού δίσκου τους και άλλα αγαπημένα.

Ο Κώστας Τσίρκας και η Μυρτώ Βασιλείου επιστρέφουν με το «Μαζί το Χειμώνα» μέσα στο καλοκαίρι και παίζουν ζωντανά τα νέα τους τραγούδια αλλά και πολύ αγαπημένες διασκευές.

Όλα αυτά σε ένα κιθαριστικό live με καλοκαιρινή διάθεση, που θα μεταμορφώσει την κρυφή πίσω αυλή του «Bookabar» σε παραλία, αυτό το Σάββατο λοιπόν, 17 Ιουνίου, στις 21:30. Μαζί τους ο τραγουδοποιός Ηλίας Βαμβακούσης.

Ο δίσκος αυτός των παιδιών, δημιουργήθηκε από μια παρέα που εκφράζει μια γενιά που παλεύει αλλά δε χάνει τα όνειρά της, προβληματίζεται χωρίς όμως να σταματάει να δημιουργεί και να αντιδρά. Εκφράζει το πνεύμα των νέων κάθε γενιάς και εκπροσωπεί το ελληνικό τραγούδι που γνωρίσαμε μέσα από τις παρέες των τραγουδοποιών που αγαπήσαμε.

Το «Μαζί το Χειμώνα» περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους του ίδιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, του Γιάννη Γιαννακόπουλου και της Αργυρώς Βοντζαλίδου.

Ο Κώστας Τσίρκας, εκτός από το δημιουργικό κομμάτι, αναλαμβάνει και το ερμηνευτικό σε τρία τραγούδια, τα δύο εξ’ αυτών σε ντουέτο με τη Μυρτώ Βασιλείου.

Το άλμπουμ «Μαζί Το Χειμώνα» κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά από τη Feelgood Records.

Δείτε επίσης: Κώστας Τσίρκας & Μυρτώ Βασιλείου
περνούν «Μαζί το Χειμώνα» με νέο δίσκο

Κώστας Τσίρκας - Μυρτώ Βασιλείου - Μαζί Το Χειμώνα (CD album cover) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας