Μία γεύση από το νέο τραγούδι μας δίνει ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο Κώστας Μαρτάκης και ο αναγνωρισμένος συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος πλησιάζουν ολοένα περισσότερο προς την κυκλοφορία της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς τους.

Μετρούν ήδη τρεις μεμονωμένες κυκλοφορίες με το «Ούτε Ήξερες», το «Πες Το Ναι» και το «Εγώ Θα Φύγω». Τρία εντελώς διαφορετικά και όμορφα μουσικά ακούσματα που ολοκλήρωσαν με στίχους οι Ηλίας Φιλίππου, Βίκυ Γεροθόδωρου και Ναταλία Γερμανού αντίστοιχα.

Το επόμενο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ του τραγουδιστή σφραγίζει στιχουργικά με την πένα του άλλος ένας αξιοσημείωτος δημιουργός. Ο Γιώργος Τσοπάνης, ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών «Αν Είσαι Ένα Αστέρι», «Ένα Ψέμα», «Όνειρο» κ.ά., πλαισιώνει ιδανικά τη σύνθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

«Πάντα θα ζεις μέσα στη σκέψη μου / Κι ας μη σε ξαναδώ / Ας είναι η τελευταία λέξη μου / Η λέξη σ’ αγαπώ», θα τραγουδά πλέον ο Κώστας Μαρτάκης στο νέο τραγούδι του με τίτλο «Πάντα Θα Ζεις».

Ακούστε ολόκληρο το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη, «Πάντα Θα Ζεις», εδώ!

Έρχεται σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στους ραδιοφωνικούς σταθμούς στις 29 Φεβρουαρίου. Κυκλοφορεί στις 7 Μαρτίου από την Panik Platinum.

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/panikrecords/videos/vb.221771807847770/1115415545150054/?type=2&theater» bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας