«Μέτρα» πόσες φορές θα ακούσεις το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη.

Ο Κώστας Μαρτάκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Heaven Music, παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο τραγούδι «Μέτρα».

Με δέκα χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία στο ενεργητικό του, ο γοητευτικός τραγουδιστής με την ακαταμάχητη σκηνική παρουσία δε σταματά να βελτιώνεται κάθε ημέρα που περνά, βάζοντας ως μόνο στόχο το καλύτερο.

Πέντε ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, πολλές επιτυχίες και κορυφαίες συνεργασίες είναι τα τιμαλφή που θα κρατήσει για την επόμενη σελίδα της διαδρομής του, η οποία ξεκινά να γράφεται επίσημα.

Μέτρα τις σταγόνες της βροχής

Ο Κώστας Μαρτάκης προχωρά στον τέταρτο δισκογραφικό προορισμό της καριέρας του και γίνεται μέλος της οικογένειας της Heaven Music, της μεγαλύτερης ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Με μόνιμο όπλο τη βελούδινη φωνή του καθώς εξελίσσεται καλλιτεχνικά, ο Κώστας Μαρτάκης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Μέτρα», μία δυναμική λαϊκή μπαλάντα που θα παρασύρει στο δικό της συναισθηματισμό.

Το «Μέτρα» είναι δημιουργία δύο ταλαντούχων δημιουργών. Ο Γιάννης Φρασέρης συνθέτει τη μουσική και τους στίχους δίνει ο Σπύρος Μεταξάς, για πρώτη φορά σε ρόλο στιχουργού.

Το μελαγχολικό video clip γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Μιχελόπουλου στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα με συμβολή και την άδεια του δημάρχου Ηλία Ψινάκη.

«Στις οθόνες παρακολουθούμε τη διαδρομή αναζήτησης ενός συναισθηματικά τραυματισμένου ανθρώπου και την αποτύπωση της εσωτερικής πάλης μέσα από ένα σκηνοθετικό τρικ. Ο Κώστας Μαρτάκης δείχνει ένα άλλο πρόσωπο σε αυτή την περιπλάνηση, μελαγχολικό και καθόλου ωραιοποιημένο.»

Αφήστε το σχόλιό σας