«Η αγάπη τελικά είναι μαθηματικά…»! Ο Κώστας Μαρτάκης παρουσιάζει το video clip του καινούριου single του με τίτλο «Μαθηματικά»!

Λίγο μόλις καιρό από την επίσημη κυκλοφορία, το νέο single του Κώστα Μαρτάκη «Μαθηματικά» σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές!

Ήρθε η ωρα οι εξισώσεις αγάπης να γίνουν εικόνα σε ένα πρωτότυπο video clip, όπου απολαμβάνουμε τον Κώστα Μαρτάκη σε μία ακαταμάχητη ερμηνεία που αναπόφευκτα ανεβάζει τη διάθεση κατακόρυφα!

Υπό τη μοναδική σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης γίνεται στην κυριολεξία μέρος της εξίσωσης «παίζοντας» με τους αριθμούς σε ένα πανέξυπνο και καινοτόμο pop art video που φέρνει την τέχνη του post production σε νέα επίπεδα!

Οι στίχοι και οι αριθμοί ζωντανεύουν και ο γοητευτικός Κώστας Μαρτάκης ξεπηδά στις οθόνες σαν ήρωας μέσα από μαυροπίνακα!

«Η αγάπη τελικά είναι μαθηματικά, ένα και ένα κάνουν δύο ή αλλάζεις ή αντίο!»

Το νέο single του Κώστα Μαρτάκη θα εμπεριέχεται, μαζί με όλες τις τελευταίες επιτυχίες αλλά και νέα τραγούδια, στην ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα από την Platinum Records.

Όσο για τις εμφανίσεις του φετινού χειμώνα… λίγες μέρες απομένουν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα όπου θα απολαμβάνουμε τον λαμπερό τραγουδιστή επί σκηνής του «Κέντρο Αθηνών» σε ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, το Στέλιο Ρόκκο και τη Θωμαή Απέργη.

Αφήστε το σχόλιό σας