Αυτό το φθινόπωρο, ο Κώστας Μαρτάκης μας εκπλήσσει ευχάριστα με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που θα κερδίσει την αγάπη του κοινού με… μαθηματική ακρίβεια!

Αφού μονοπώλησε τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ραδιοφωνικού αέρα με την Νο1 επιτυχία «Τα Καλοκαιρινά Τα Σ’Αγαπώ», αλλά και το ultimate dance hit «Paradise» με τον DJ KAS, είναι πλέον πανέτοιμος για την επιστροφή στα θρανία…

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής, σε μουσική του ταλαντούχου Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της καταξιωμένης Βίκυς Γεροθόδωρου, δίνει τη λύση στην πιο δύσκολη εξίσωση, αυτή της αγάπης!

Πάρτε λοιπόν χαρτί και μολύβι και ετοιμαστείτε να το τραγουδήσετε μαζί του…

«Η πορεία προδιαγεγραμμένη…
Η αγάπη τελικά είναι μαθηματικά ένα και ένα κάνουν δύο ή αλλάζεις ή αντίο!»

Το νέο single του Κώστα Μαρτάκη θα εμπεριέχεται, μαζί με όλες τις τελευταίες επιτυχίες αλλά και νέα τραγούδια, στην πολυαναμενόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα από την Platinum Records.

Παράλληλα η αντίστροφη μέτρηση για τις εμφανίσεις του φετινού χειμώνα έχει ξεκινήσει και πολύ σύντομα θα απολαμβάνουμε τον λαμπερό τραγουδιστή επί σκηνής του Κέντρου Αθηνών σε ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο και την Θωμαή Απέργη.

Αφήστε το σχόλιό σας