Ο Κώστας Μαρτάκης υπέγραψε με τη Heaven Music

-

Hit-Channel Listen Radio Live

H Heaven Music και ο Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζουν τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της κοινής πορείας τους.

Ο Κώστας Μαρτάκης υπέγραψε επίσημα το συμβόλαιο συνεργασίας με τη Heaven Music.

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία στη Ελλάδα, η Heaven Music, υποδέχεται στη μουσική της οικογένεια τον Κώστα Μαρτάκη, που με τη βελούδινη φωνή του έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική.

Ο Κώστας Μαρτάκης μαζί με τη Heaven Music ξεκινάνε ένα δημιουργικό ταξίδι με στόχο να χαρίσουν στην ελληνική δισκογραφία τραγούδια που θα αγαπηθούν .

O τραγουδιστής ετοιμάζει μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που γίνει πράξη με μία συνεργασία έκπληξη…. Το πρώτο τραγούδι θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα αποκαλύψει αυτό το μεγάλο μουσικό μυστικό!

Ο Κώστας Μαρτάκης έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο singles στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1, ένα ελληνόφωνο και ένα αγγλόφωνο.

Το ελληνόφωνο τραγούδι έχει τον τίτλο «Μέτρα» και είναι δυναμική μπαλάντα που ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες, σε στίχους που γράφει ο Σπύρος Μεταξάς και σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη.

Το αγγλόφωνο single ονομάζεται «Forever and Tonight» και το επίσημο soundtrack του μυθιστορήματος “Protogenesis” της Αμερικανίδας συγγραφέως Alysia Helming. Σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, το «Forever and Tonight» κυκλοφόρησε με την ετικέτα της 314 Records.

Αφήστε το σχόλιό σας