Όταν η μουσική δηλώνει την αγάπη, όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά πράγματα και να γίνονται παράλληλα πολλά θαύματα.

O φοιτητικός σύλλογος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με όνομα “Μαζί” και ο δήμος Λαμίας διοργανώνουν τη συναυλία αγάπης, για την οικονομική στήριξη του Ορφανοτροφείου Θηλέων της πόλης που έχει μεγάλη ανάγκη.

Στις 20 του Μάη 11 καλλιτέχνες, μικροί και μεγάλοι, γνωστοί και ανερχόμενοι, βρίσκονται στον ίδιο τόπο, στην ίδια σκηνή και βάζουν τα δυνατά τους για να βοηθήσουν το Ορφανοτροφείο Θηλέων. Όταν οι άνθρωποι, οι φωνές και οι ομάδες ενωθούν, τότε υπάρχει ελπίδα για τα πάντα και μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα.

Κυριακή 20 Μαίου 2018 όλη η πόλη της Λαμίας ενώνεται.

Εκτός από τους 2 πιο γνωστούς καλλιτέχνες που θα δώσουν το “παρών” στη συγκεκριμένη συναυλία, οι οποίοι είναι ο Κώστας Μαρτάκης και ο Bo, βλέπουμε και το όνομα του Αναστάσιου Ράμμου που τους τελευταίους μήνες κάνει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια “Αν με δεις να κλαίω” και το “τα καλά παιδιά”, ενώ στη συνέχεια έχουμε ένα πλήθος από ταλαντούχους νέους, που ο κάθε ένας έχει διαγράψει τη δική του πορεία στο μουσικό είδος που ακολουθεί όπως, ο Κωνσταντίνος Φραντζής, ο Θοδωρής Νικολάου, η Άντρια Ράστη, καθώς διακρίνουμε και τα ονόματα δύο παιχτών από το “The Voice” αυτό του νικητή, Γιάννη Μαργάρη και της Κυριακής Κοτσιάμπαση, αλλά και μερικούς πολύ ανερχόμενους που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, όπως η Κωνσταντίνα Πάλλα, η Κατερίνα Λαζαρίδου κι οι Monimas.

Με τη σειρά:
Κώστας Μαρτάκης
Bo
Anastasios Rammos
Κωνσταντίνος Φραντζής
Άντρια Ράστη
Θοδωρής Νικολάου
Κωνσταντίνα Πάλλα
Γιάννης Μαργάρης
Κυριακή Κοτσιάμπαση
Κατερίνα Λαζαρίδου
Monimas

Πληροφορίες:

Ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2018
Ώρα:20.00
Τοποθεσία:Τόπος τεχνών Χώρα
Τιμές εισιτηρίων:
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10 ευρώ
Παιδικό: 5 ευρώ
Είσοδος: 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
ΚΑΠΗΛΕΙΟ
KDmedispa
Dare2dance
POLITIKOS
NEXT shop

Αφήστε το σχόλιό σας