Στον Πειραιά μας προσκαλούν την παραμονή των Χριστουγέννων ο Κώστας Μακεδόνας και η Ζωή Παπαδοπούλου.

Ο Κώστας Μακεδόνας, παρέα με τη Ζωή Παπαδοπούλου και έξι εξαιρετικούς μουσικούς μας ταξιδεύει σε λαϊκά μονοπάτια και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων στο «Kremlino», στο κέντρο του Πειραιά!

Έχοντας στις αποσκευές του πολλές μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού με πιο πρόσφατη το τραγούδι «Είναι Πια Αργά» (με την υπογραφή του συγκροτήματος ΜΕΛISSES), μας παρουσιάζει μοναδικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, όπως τα:

«Μαργαριτάρια», «Μόνο Μια Φορά», «Το Ποδήλατο», «Μη Μου Λες Αντίο», «Κάτσε Καλά», «Κόκκινα Γυαλιά», «Αντικριστά», «Έκανες Το Λάθος», «Η Λίζα Και Η Κορνίζα», «Στο Λευκό Τον Πύργο», «Χωρίς Εσένα», «Δεν Σου Ανήκω» και πολλά άλλα.

Επίσης θα ακούσουμε και τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα βασισμένο στο καλό λαϊκό τραγούδι, ιδανικό για τις εορταστικές σας εξόδους.

Ζωή Παπαδοπούλου - Zoe Papadopoulou - Hit Channel

Στο πλάι του η Ζωή Παπαδοπούλου, σημαντική εκπρόσωπος της γενιάς λαϊκών τραγουδιστριών, με καινούριο CD σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσικές του Χρήστου Νικολόπουλου.

Μαζί τους οι μουσικοί Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα, Χρήστος Λαρίσης στην κιθάρα, Σπύρος Μελισσανίδης στο ακορντεόν, Χρήστος Γκαΐλας στο μπάσο, Ηρακλής Παχίδης στα τύμπανα και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και στην επιμέλεια της ορχήστρας.

Υπεύθυνος ήχου είναι ο Άγγελος Πετκίδης και την επιμέλεια προγράμματος έχει ο Κώστας Μακεδόνας.

Διαβάστε ακόμα:
Κώστας Μακεδόνας και ΜΕΛΙSSES
ενώνουν δυνάμεις στο «Είναι Πια Αργά»

Κώστας Μακεδόνας - Kostas Makedonas - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας