Τις δημιουργίες του νέου, κοινού δίσκου τους θα τραγουδήσουν ο Κώστας Λειβαδάς και οι Υπνοβάτες.

Ο Κώστας Λειβαδάς με τον Κώστα Καββαδία – έτερο «Υπνοβάτη» – και το ιδρυτικό μέλος Μανώλη Ελισσαίο στην υποστήριξη, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια από το CD «Χαμένη Διαδρομή» που μόλις κυκλοφόρησε, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή «Σφίγγα».

Οι Υπνοβάτες ήταν το πρώτο ηλεκτρικό γκαράζ γκρουπ που έφτιαξαν ο Κώστας Λειβαδάς κι ο Κώστας Καββαδίας. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν από την Panik Platinum το CD τους με τίτλο «Χαμένη Διαδρομή», με τέσσερα τραγούδια που ήταν να κυκλοφορήσουν το χειμώνα του ‘95 και τέσσερα καινούρια που δείχνουν πώς θα εξελίσσονταν σαν γκρουπ σε ήχο και ύφος αν δεν είχαν διαλυθεί τόσο αναπάντεχα.

Η παράσταση τους θα περιλαμβάνει πολλά ηλεκτρικά τραγούδια του Κώστα Λειβαδά που έχουμε αγαπήσει όλοι, πειραγμένα, από το «Πιάσε Με» μέχρι την «Επιμονή» καθώς και τραγούδια των αγαπημένων, ηλεκτρικών ηρώων τους, Ελλήνων και ξένων, είτε μόνο με πιάνο είτε με όλη την μπάντα. Μαζί τους απρόβλεπτοι καλεσμένοι που θα μας εκπλήξουν με τις επιλογές τους.

Μετά το live θα ακολουθήσει party με DJ τον Ξενοφώντα Ραράκο με επιλεγμένη μουσική για όλους τους rockers που χρειάζονται την πίστη και τη δύναμη που μας δίνει η αγαπημένη μας μουσική, από τους Stones μέχρι τον Tom Petty.

Παίζουν οι Αιμίλιος Μπαριαμπάς στο μπάσο, Βαγγέλης Καλαμάρας στα τύμπανα, Βαγγέλης Τζάτσος στις κιθάρες και στο μπάσο,  Kώστας Καββαδίας στις κιθάρες, Μανώλης Ελισαίος στην υποστήριξη και Κώστας Λειβαδάς στο πιάνο, στο hammond και στη φυσαρμόνικα.

Κώστας Λειβαδάς και Υπνοβάτες
κυκλοφορούν το δίσκο «Χαμένη Διαδρομή»

Κώστας Λειβαδάς & Υπνοβάτες - Χαμένη Διαδρομή - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας