Ο Κώστας Δόξας συνεχίζει δυναμικά.

Ένα τραγούδι που φιλοδοξεί να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού φέρνει ο αγαπημένος Κώστας Δόξας.

Εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στα καλύτερά του. Παρέα με τη δισκογραφική του εταιρεία, την Epic Music Records και τους στενούς συνεργάτες του, ο Κώστας Δόξας κάνει πολύ καλές και σωστές επιλογές.

Η «Φασαρία» ξεπέρασε τα 6.000.000 προβολές και ακούστηκε παντού κάνοντας αρκετά μεγάλη φασαρία και το «Εδώ Δε Μένει Κανείς» απέκτησε δυναμική παρουσία στο  ελληνικό και κυπριακό ραδιοφωνικό airplay.

Ο Κώστας Δόξας είναι έτοιμος να επιστρέψει με ένα ακόμα μεγαλύτερο «χτύπημα» και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το «Σερί» των επιτυχιών.

Το «Σερί» είναι η νέα επιτυχία που αναμένεται να ακουστεί πάρα πολύ τους επόμενους μήνες. Με δύο διαφορετικές εκδοχές και μουσική που ξεσηκώνει, έρχεται να γίνει το απόλυτο viral σε ραδιόφωνα και νυχτερινά μαγαζιά.

Η μουσική ανήκει στον Teo Tzima και οι στίχοι στον Δημήτρη Μπέρη ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Πάρης Κάλπος και ολόκληρη η ομάδα της Epic Music.

Το «Σερί» έχει οπτικοποιηθεί ήδη από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας με αυτό που θα δείτε, αφού το video clip αναμένεται να… τρελάνει το YouTube.

Κυκλοφορεί στις 21 Απριλίου από την Epic Music Records και τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας