Ένας καλλιτέχνης «Passepartout» σε ένα πάρτι με πολύ Δόξα.

Ο Κώστας Δόξας επιστρέφει ανανεωμένος στο «Passepartout» από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00 για το πάρτι που θα γίνει για μία ακόμη χρονιά «talk of the town».

Ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να δώσει το σύνθημα της διασκέδασης και τον φετινό χειμώνα έχοντας στις αποσκευές του το «Σερί», που το όλο το καλοκαίρι έπαιξε δυνατά παντού, αλλά και το νέο του single με τίτλο «Σαββατοκύριακα», που μόλις σε τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας έχει γνωρίσει απίστευτη υποδοχή από τον κόσμο.

Τα «Σαββατοκύριακα» είναι μία μπαλάντα που γράφτηκε από τον Γιάννη Φρασέρη και τον Βασίλη Γιαννόπουλο και «ντύθηκε» άψογα με τη φωνή του Κώστα Δόξα.

H απίστευτη ενέργεια του Κώστα Δόξα σε συνδυασμό με την ενέργεια του «Passepartout», δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που απογειώνει τη διάθεση στα ύψη.

Κώστας Δόξας - Σερί (video clip) - Hit Channel

Ένα διαφορετικό πάρτι, που θα ακούσεις και θα τραγουδήσεις κυριολεκτικά τα πάντα στις σωστές δόσεις.

Από τη στιγμή που ο Κώστας Δόξας ανεβαίνει στο stage δε σταματάς να τραγουδάς και να λικνίζεσαι στο ρυθμό της μουσικής του και αυτό που συμβαίνει είναι απλά… μαγικό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις το πιο λαμπερό χαμόγελο σου και να περάσεις την πόρτα του «Passepartout». Όλα τα άλλα είναι δική του υπόθεση.

Το opening live party είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 22:00.

#theleis_doxa?
#ela_skoufa

Αφήστε το σχόλιό σας