Μαρία Κορινθίου - Μιχάλης Ιατρόπουλος - Λευτέρης Ελευθερίου - Κώστας Δόξας - Φασαρία (video clip) - Hit Channel

Ο Κώστας Δόξας βρίσκεται μπροστά σε μία απίστευτη «Φασαρία»! Τι συνέβη;

Γίνεται μία… «Φασαρία» που φέρνει στα χέρια τους πιο αναπάντεχους πρωταγωνιστές!

Δύο άντρες ξεκινούν μία προσωπική κόντρα για τα μάτια μίας Μαρίας και τελικά καταλήγουν να αναστατώνουν ένα ολόκληρο μαγαζί, δημιουργώντας έκρυθμες καταστάσεις με όλους τους θαμώνες.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για τη Μαρία Κορινθίου, την πέτρα του σκανδάλου, παρασύροντας στην ένταση και τη «Φασαρία» τόσο τις συνοδούς τους (Σύλβια Δεληκούρα και Ναταλία Δήμου) όσο και όποιους άλλους ήταν παρόντες.

Βέβαια, υπήρξε και ένα άτομο που δεν πτοήθηκε από το απίστευτο σκηνικό απαράμιλλων καταστάσεων. Αυτός είναι ο Κώστας Δόξας που παρέμεινε επί τω έργον παρά τη «Φασαρία» που διαδραματιζόταν μπροστά του.

Τα παραπάνω εκτυλίχθηκαν με χιουμοριστική πάντα διάθεση στο νέο τραγούδι του Κώστα Δόξα με όνομα «Φασαρία» που μόλις κυκλοφόρησε.

Όπως αναφέρθηκε, στο video clip συμμετέχει ο Κώστας Δόξας και οι ηθοποιοί Μαρία Κορινθίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Σύλβια Δεληκούρα και Ναταλία Δήμου. Μεταξύ άλλων εμφανίζεται και η τραγουδίστρια Μαρία Εγγλέζου.

Τη σκηνοθεσία φρόντισε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Κυκλοφορεί από την Epic Music και την Gabi Music.

Αφήστε το σχόλιό σας