Κώστας Χατζής & Πέγκυ Ζήνα αυτό το καλοκαίρι «τραγουδούν για εμάς»!

Η Πέγκυ Ζήνα συνυπάρχει για πρώτη φορά επί σκηνής με το σπουδαίο Έλληνα ερμηνευτή και τραγουδοποιό Κώστα Χατζή! Οι δύο καλλιτέχνες αυτό το καλοκαίρι «τραγουδούν για εμάς» σε επιλεγμένους σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Δύο διαφορετικές μουσικές κουλτούρες σμίγουν σε μία φωνή και αποδεικνύουν ότι όσα τους ενώνουν καλλιτεχνικά είναι περισσότερα από όσα – υποθετικά – τους χωρίζουν.

Ο Κώστας Χατζής στην πολυετή καριέρα του έχει κυκλοφορήσει παραπάνω από 40 δίσκους και έχει ερμηνεύσει τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών, καθιερώνοντας το είδος της ανθρωπιστικής μπαλάντας. Ένα από  τα σημεία αναφοράς της πορείας του ήταν οι εμφανίσεις του με τη Μαρινέλλα το 1976. Η ζωντανή ηχογράφηση του προγράμματός τους, «Ρεσιτάλ», κυκλοφόρησε σε έναν τριπλό δίσκο καταγράφοντας αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία.

Η Πέγκυ Ζήνα μετρά ήδη είκοσι χρόνια επιτυχούς παρουσίας στη δισκογραφία. Σε αυτό το διάστημα μας έχει προσφέρει δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες με το όνομά της να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες λαϊκές γυναικείες φωνές της γενιάς της. Στις γραμμές του βιογραφικού της συναντούμε πλατινένιους δίσκους και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες.

Ο καρπός της σύμπραξής τους είναι μία σειρά μουσικών βραδιών υπό το φως του φεγγαριού, οι οποίες αναμφισβήτητα θα παραμείνουν χαραγμένες ανεξίτηλα σε όσους τις παρακολουθήσουν. Η ορχήστρα θα διευθύνεται από το συνθέτη και μουσικό Γιώργο Παγιάτη.

«Όταν κοιτάς από ψηλά», «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει»… Γι’ αυτό «Διώξε την πίκρα» και «Παραδώσου»!

 

Οι σταθμοί του Κώστας Χατζή και της Πέγκυ Ζήνα στην περιοδεία τους «Για Σένα Τραγουδώ»:

– 19 Ιουνίου: Θέατρο «Αμαλιείο» Αμαρουσίου
– 27 Ιουνίου: Νιγρίτα Σερρών
– 1 Ιουλίου:  Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» Αγ. Ι. Ρέντη
– 14 Ιουλίου: Κηποθέατρο Λάρισας
– 25 Ιουλίου: Φεστιβάλ Άρδα, Αλεξανδρούπολη
– 28 Ιουλίου: Σύρος
– 30 Ιουλίου: Πάτρα
– 1 Αυγούστου: Σαλαμίνα
– 2 Αυγούστου: Δράμα
– 8 Αυγούστου: Ρέθυμνο
– 9 Αυγούστου: Παλιοχώρα Χανίων
– 21 Αυγούστου:¨Αρχαία Ολυμπία
– 3 Σεπτεμβρίου: Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης

Αφήστε το σχόλιό σας