Ένα τραγούδι στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη αφιερώνει ο Κώστας Αγέρης.

Ο Κώστας Αγέρης, ο νικητής του δεύτερου κύκλου του «The Voice», ανανεώνεται δισκογραφικά με ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι.

Έπειτα από το «Από Πού Κι Ως Πού», ένα single – δυναμίτη που μας άρεσε από το πρώτο άκουσμα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός τιμά με την επόμενη κυκλοφορία του ένα πρόσωπο που κατάφερε να γράψει με χρυσά γράμματα το δικό του μύθο στην ελληνική δισκογραφία.

Το «φαινόμενο» Παντελής Παντελίδης, ο μοναδικός καλλιτέχνης που λατρεύτηκε περισσότερο από κάθε άλλον τα τελευταία χρόνια και αναστάτωσε όλη την Ελλάδα, δεν είναι πια κοντά μας. Όμως η φωνή του εξακολουθεί να ακούγεται πιο ισχυρά από ποτέ και η αγάπη του κοινού να γιγαντώνεται.

Ο Κώστας Αγέρης ανεβάζει την ένταση στο τέρμα ώστε να αφιερώσει ένα τραγούδι στον άνθρωπο που μίλησε στις καρδιές μας, στον τραγουδιστή που έκανε θραύση, στο δημιουργό που έδωσε πνοή στο λαϊκό τραγούδι και στο τέλος μας γέμισε θλίψη… Στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη.

Με τον τίτλο «Τέλος» και σε μουσική – στίχους που υπογράφει ιδιοχείρως ο Κώστας Αγέρης, η φράση που θα ηχήσει δυνατά είναι μία: «Μόνο Παντέλος»!

Έρχεται την Τετάρτη 1 Μαρτίου από τη Minos EMI / Universal.

«Τέτοιες στιγμές που με πονάς, λέω θα φύγω τέλος
Βάζω στο τέρμα τη φωνή, μόνο Παντέλος
Μόνο Παντέλος…»

Μην το χάσετε: Ακούστε τον Κώστα Αγέρη στην επιτυχία – δυναμίτη «Από Πού Κι Ως Πού»

Κώστας Αγέρης - Από Πού Κι Ως Πού (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας