Μία συναρπαστική μουσική αναδρομή στην καριέρα του θα πραγματοποιήσει ο Στέφανος Κορκολής.

Γεμάτος ενέργεια και αστείρευτο πάθος, ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στο μουσικό του σύμπαν με δικά του έργα, από τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, υπέροχα τραγούδια που ο ίδιος μας έκανε να αγαπήσουμε ως ερμηνευτής αλλά και διασκευές «κλασσικών» ελληνικών και ξένων τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Η παράσταση «Η μουσική είναι μία» δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια συναρπαστική μουσική αναδρομή στην καριέρα του διακεκριμένου πιανίστα και συνθέτη, όπου έχουμε συν τοις άλλοις να ανακαλύψουμε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι ερμηνευτές δικά του τραγούδια που ίσως δεν γνωρίζουμε και έχουν ερμηνεύσει:

Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρινέλλα, Μελίνα Ασλανίδου, Σάκης Ρουβάς, Αντώνης Ρέμος, Πάνος Μουζουράκης, Γιώτα Νέγκα και πολλοί άλλοι. Τραγούδια, τα οποία ο Στέφανος και η Σοφία μας τα «φανερώνουν».

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί Βασίλης Δεφίγγος (Σαξόφωνο – Φλάουτο) και Κωστής Πυρένης (Κιθάρες – Φωνή).

Το ζητούμενο είναι να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, εκεί που οι αποστάσεις μεταξύ ακροατών και μουσικών ήταν ανύπαρκτες και να αποδείξουμε πως «Η μουσική είναι μία».

Στο «Half Note Jazz Club» από τις 12 έως τις 15 Ιανουαρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας