Η παράσταση «Η μουσική είναι μία» είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στις δημιουργίες που έχει υπογράψει ο Στέφανος Κορκολής.

Μετά από τη μεγάλη ζήτηση των πρόσφατων συναυλιών του, ο Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στο «Half Note Jazz Club»!

Γεμάτος ενέργεια και αστείρευτο πάθος, ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στο μουσικό του σύμπαν με δικά του έργα, από τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, υπέροχα τραγούδια που ο ίδιος μας έκανε να αγαπήσουμε ως ερμηνευτής αλλά και διασκευές «κλασσικών» ελληνικών και ξένων τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Αυτό που διαφοροποιεί σημαντικά αυτές τις νέες εμφανίσεις είναι η παρουσίαση νέων τραγουδιών του συνθέτη, ο οποίος έχει μοναδικά μελοποιήσει ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Η παράσταση «Η μουσική είναι μία» δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στις παλαιότερες αλλά και πρόσφατες μουσικές του διακεκριμένου πιανίστα και συνθέτη. Το κοινό, συν τοις άλλοις, θα απολαύσει τραγούδια του Στέφανου Κορκολή που τα έχουν όμως ερμηνεύσει άλλοι μεγάλοι ερμηνευτές:

Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρινέλλα, Μελίνα Ασλανίδου, Σάκης Ρουβάς, Αντώνης Ρέμος, Πάνος Μουζουράκης, Γιώτα Νέγκα και πολλοί άλλοι. Τραγούδια, τα οποία ο Στέφανος και η Σοφία μας τα «φανερώνουν».

Το ζητούμενο είναι να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, εκεί που οι αποστάσεις μεταξύ ακροατών και μουσικών ήταν ανύπαρκτες και να αποδείξουμε πως «Η μουσική είναι μία».

Στο «Half Note Jazz Club» από 23 έως 26 Μαρτίου. Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί Βασίλης Δεφίγγος (Σαξόφωνο – Φλάουτο) και Κωστής Πυρένης (Κιθάρες – Φωνή).

Αφήστε το σχόλιό σας