Ο Στέφανος Κορκολής με τη συνοδεία της Σοφίας Μανουσάκη θα παραδώσει μία ιδιαίτερη παράσταση συνδράμοντας στη στήριξη του «Εργαστηρίου».

Στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών σας περιμένουν ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη.

Ο Σύλλογος «Αγάπη & Φροντίδα» απαρτίζεται από εθελοντές, δηλαδή από ανθρώπους με μεγαλείο ψυχής που αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους στη δημιουργία των αναγκαίων συνθηκών διαβίωσης για τους νέους ανθρώπους με νοητική αναπηρία του Εργαστηρίου.

Ο Σύλλογος στα πλαίσια αυτά, πολύ συνειδητοποιημένα, διοργανώνει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο Αμερικάνικο Κολέγιο Αθηνών.

Η μπαγκέτα του μαέστρου βρίσκεται στα χέρια του κορυφαίου Έλληνα μουσικού Στέφανου Κορκολή, ο οποίος με ευαισθησία αγκάλιασε την πρόταση του «Αγάπη & Φροντίδα».

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Το πρωτοποριακό για την ελληνική πραγματικότητα πιλοτικό πρόγραμμα της ανέγερσης κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης το οποίο υλοποιείται για να εξασφαλίσει την αξιοπρεπή διαβίωση των ατόμων με αναπηρία, όταν θα παύσει να υπάρχει το υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον, έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2006 όταν εγκαινιάσθηκε η λειτουργία της πρώτης κατοικίας των εννέα ατόμων.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν τέσσερις κατοικίες που καλύπτουν τις ανάγκες 36 ατόμων.

Ο Σύλλογος είναι στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει την έναρξη της προσπάθειάς του να δημιουργήσει την πέμπτη κατοικία υποστηριζόμενης διαβίωσης γιατί οι ανάγκες των νέων και των οικογενειών τους δεν του επιτρέπει να εφησυχάζει σε ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα.

Βάλετε κι εσείς το λιθαράκι σας σε αυτή την προσπάθεια.

Αφήστε το σχόλιό σας