Ποια είναι η σχέση του Eminem με την κόρη του;

Παρά τη μεγάλη δημοτικότητά του, ο Eminem κατάφερε να κρατήσει ένα προφίλ χαμηλών τόνων δημοσίως. Είναι πάντα απίστευτα ιδιωτικός όταν πρόκειται για την οικογενειακή ζωή του και ειδικά όταν πρόκειται για την κόρη του, τη Hailie.

Η Hailie Scott Mathers είναι τώρα 22 ετών και αποφοίτησε από το Michigan State University, έχοντας σπουδάσει ψυχολογία. Πρόσφατα έδωσε μία σπάνια συνέντευξη όπου μίλησε για τη σχέση της με τον πατέρα της, τα μελλοντικά της σχέδια και πολλά άλλα.

Η κόρη του Eminem μίλησε στη βρετανική «DailyMail» για μία από τις πρώτες συνεντεύξεις της.

Όπως λέει, τα σχέδιά της μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο εξακολουθούν να είναι στον αέρα. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχει μία δυναμική παρουσία στο Instagram, με σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους, ενδιαφέρεται να γίνει influencer στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οι άνθρωποι με προσεγγίζουν μέσω του Instagram, καθώς δεν έχω καμία διαχείριση», είπε. Όταν ρωτήθηκε αν έχει προσεγγιστεί για φωτογράφηση, απάντησε: «Όχι τόσο πολύ από περιοδικά, αλλά από εταιρείες που συνεργάζομαι μαζί τους.»

Η Hailee Scott Mathers μίλησε επίσης για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον πατέρα της, τον Eminem.

Αυτή τη στιγμή, η 22χρονη ζει στο δικό της σπίτι στο Ντιτρόιτ, κοντά στο σπίτι της οικογένειάς της. Αφού ρωτήθηκε αν βλέπει συχνά τον πατέρας της και αν εκείνος υποστηρίζει τα εγχειρήματά της, απάντησε: «Φυσικά, είμαστε πολύ δεμένοι».

 

Αφήστε το σχόλιό σας