Τον Αντώνη Ρέμο επέλεξε για να διασκεδάσει στη Μύκονο ένα από τα πέντε παιδιά του Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump.

Ένα από τα πέντε παιδιά του Donald Trump, η Tiffany, ήταν μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο «Nammos», την Παρασκευή 27 Ιουλίου, η οποία μετατράπηκε σε εκδήλωση έμπρακτης στήριξης προς τους πυρόπληκτους.

Η 24χρονη κόρη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τη Lindsay Lohan και τον καλό τους φίλο Andrew Warren.

Μάλιστα, η Lindsay Lohan «πρόδωσε» την παρουσία τους δημοσιεύοντας κοινή φωτογραφία, με τον Αndrew Warren να σχολιάζει «χαρούμενος να βρίσκομαι στο “Nammos” για να βοηθήσω τα θύματα από τις φωτιές, ένας καλός σκοπός με τις αγαπημένες μου».

Andrew Warren - Tiffany Trump - Lindsay Lohan - Hit Channel
Andrew Warren, Tiffany Trump, Lindsay Lohan.

Η διεθνής συναυλία του Αντώνη Ρέμου μαζί με τον καταξιωμένο Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab έγινε το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιουλίου, μία ημέρα αφότου έληξε το τριήμερο πένθος για την τραγωδία και αποτέλεσε έναυσμα για την οικονομική στήριξη των πληγέντων.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης έκανε γνωστό πως η αμοιβή του και μεγάλο μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους, ενώ οι θαμώνες κλήθηκαν να καταθέσουν χρήματα στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό του δήμου Μαραθώνα, με τη διοίκηση του «Nammos» να κάνει την αρχή, καταθέτοντας 100.000 ευρώ.

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 200.000 ευρώ, στο οποίο δε συγκαταλέγονται οι καταθέσεις που έγιναν από το κοινό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας