Η Normani Kordei και η Lauren Jauregui καταστρώνουν τα πλάνα τους ως σόλο τραγουδίστριες.

Δύο από τα πρώην πια μέλη των Fifth Harmony, η Normani Kordei και η Lauren Jauregui, μιλάνε για τη σόλο καριέρα τους για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση ότι το συγκρότημα προχωρά σε «παύση» της δράσης του.

Η Kordei, η οποία έχει κάνει ήδη κάνει το πρώτο βήμα με το τραγούδι «Love Lies», ένα ντουέτο με τον Khalid για το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Love, Simon», λέει ότι η ζωή έξω από το γκρουπ της είναι εξουθενωτική.

«Είναι πάντα κάπως τρομακτικό, ειδικά επειδή για τα τελευταία έξι χρόνια, οι Fifth Harmony ήταν το μόνο που γνωρίζαμε», είπε η 21χρονη τραγουδίστρια στο «ET». «Έτσι, κάθε φορά που κυκλοφορούμε κάτι ατομική, είναι σαν να λέμε “όλα τα μάτια είναι επάνω μου!”.»

Η Normani προετοιμάζει το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.

Παράλληλα, η Lauren Jauregui πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του «Playboy» και μίλησε επίσης για τα πρώτα βήματα ως σόλο τραγουδίστρια.

Συγκριτικά με τα υπόλοιπα μέλη των Fifth Harmony, η Lauren διαθέτει περισσότερη εμπειρία ως μονάδα, καθώς έχει πραγματοποιήσει ήδη τρεις συνεργασίες: Με τον Steve Aoki στο «All Night», με τη Halsey στο «Strangers» και με το σύντροφό της, τον Ty Dolla $ign στο «In Your Phone».

«Αυτή τη στιγμή, απλά εξερευνώ τον εαυτό μου και έρχομαι σε επαφή μαζί του δημιουργικά», είπε. «Για να είμαι αληθινή, δε θέλω να βάλω στον εαυτό μου όρια… Είναι σίγουρα διαφορετικό από το έργο μου με τις Fifth Harmony. Είναι αυτό που είμαι εγώ.»

Αφήστε το σχόλιό σας