Ο Κωνσταντίνος Κουφός θα μας «τρελάνει» με το νέο του single.

Με τη νέα επιτυχία «Τρελαίνομαι» κάνει καλοκαιρινή, δυναμική επάνοδο ο Κωνσταντίνος Κουφός και για ακόμη μία φορά μας εκπλήσσει με στίχο – ατάκα, τον οποίο συνδυάζει με αρκετά καλοκαιρινή μουσική που ανεβάζει τη διάθεση.

Τη νέα κυκλοφορία υπογράφει σε μουσική o Σέρβος Dušan Bačić ενώ τους στίχους ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Κουφός. Το video clip σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Ο Νο1 viral καλλιτέχνης στην Ελλάδα, που έχει κατακτήσει το YouΤube, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, με το «Τρελαίνομαι» τώρα, ότι έχει την ικανότητά να μας ξεσηκώνει τόσο με τον στίχο όσο και με τον ρυθμό της μουσικής του.

Ο Κωνσταντίνος Κουφός, άλλωστε, είναι ένας καλλιτέχνης που τον αγκάλιασε το κοινό από το πρώτο του κιόλας single, με μία σταθερά ανοδική πορεία, έχοντας αποσπάσει και το βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα Video Music Awards του 2016.

Το νέο single «Τρελαίνομαι» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το προηγούμενο τραγούδι του Κωνσταντίνου Κουφού ήταν το «Όταν Σε Κοιτώ», σε δική του μουσική, στίχους και concept, που συνοδεύτηκε από μία υπέροχη δωδεκάλεπτη οπτικοακουστική ιστορία αγάπης.

Στο μουσικό video είδαμε να ξετυλίγεται βήμα προς βήμα μία πανέμορφη ιστορία αγάπης, που ταξίδεψε με φόντο υπέροχα τοπία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας