Με μία διασκευή τραγουδιού του Goran Bregović επιστρέφει ο Κωνσταντίνος Κουφός.

Ο Κωνσταντίνος Κουφός παρουσιάζει το νέο του single που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και για ακόμα μία φορά μας επιφυλάσσει… τα καλύτερα.

Το «Στα Καλύτερα (At The Best – Ovo Je Balkan)» ακολουθεί την άκρως επιτυχημένη συνταγή του Κωνσταντίνου Κουφού για χορευτικά hits που όλοι αγαπάμε.

Αυτή τη φορά, ο πιο viral λαϊκός τραγουδιστής με τα εκατομμύρια προβολών στο YouTube, μας ξεσηκώνει διασκευάζοντας με το μοναδικό του τρόπο ένα κομμάτι που έγραψε ο Goran Bregović, με το οποίο ο Milan Stanković εκπροσώπησε τη Σερβία στη Eurovision του 2010 και θεωρείται ένα από τα πιο αγαπημένα της διοργάνωσης.

Τους ελληνικούς στίχους έγραψε ο Κωνσταντίνος Κουφός. Την ενορχήστρωση, την παραγωγή, τη μίξη και το mastering έκανε ο Βασίλης Κουμεντάκος των OtherView.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξίσου εκρηκτικό music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και γυρίστηκε στην Κέρκυρα, το νησί του Κωνσταντίνου Κουφού, όπου στήθηκε ένα ατελείωτο πάρτι σε διάφορες τοποθεσίες.

Συνδυάζοντας βαλκανικά, oriental και pop στοιχεία, το «Στα Καλύτερα (At The Best – Ovo Je Balkan)» θα μπει σίγουρα στη λίστα των επιτυχιών του φετινού καλοκαιριού.

Αφήστε το σχόλιό σας