Ο Κωνσταντίνος Κουφός είναι «Γνήσιο Αρσενικό».

Με το νέο τραγούδι «Γνήσιο Αρσενικό» κάνει δυναμική επάνοδο ο Κωνσταντίνος Κουφός και για ακόμη μία φορά μας εκπλήσσει με στίχο – ατάκα, τον οποίο συνδυάζει με μουσική που ανεβάζει τη διάθεση.

Την καινούργια κυκλοφορία υπογράφει σε μουσική και σε στίχους ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Κουφός. Την επιμέλεια παραγωγής, τη μίξη και το mastering έκανε στα «Tower Studios» ο Κωνσταντίνος Παντζής, ο οποίος ενορχήστρωσε και το τραγούδι μαζί με τον Αντώνη Tσακιρέλλη.

Το video clip για το «Γνήσιο Αρσενικό» σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και τα γυρίσματα έγιναν στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο viral τραγουδιστής που έχει κατακτήσει το YouΤube, συνεχίζει να αποδεικνύει, με το «Γνήσιο Αρσενικό» τώρα, ότι έχει την ικανότητά να μας ξεσηκώνει τόσο με το στίχο όσο και με το ρυθμό της μουσικής του.

Άλλωστε, είναι ένας τραγουδιστής που τον αγκάλιασε το κοινό από το πρώτο του κιόλας single.

Το νέο single «Γνήσιο Αρσενικό» του Κωνσταντίνου Κουφού κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Στο τραγούδι έπαιξαν οι μουσικοί:

Πλήκτρα ο Κωνσταντίνος Παντζής και ο Αντώνης Tσακιρέλλης, κιθάρες ο Στέλιος Μπινιάρης, ντραμς ο Κώστας Καρασαββίδης, τρομπέτα και τρομπόνι ο Χάρης Χαλαμούτης.

Φωνητικά έκαναν ο Κωνσταντίνος Παντζής, ο Αντώνης Τσακιρέλλης και η Πάτυ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας