Ο Κωνσταντίνος Φραντζής σε ένα μοναδικό πάρτι με αυθεντικούς αλλά και σε πειραγμένους swing ρυθμούς, αποκλειστικά για το OMU.

Τα Σάββατα στο Ōmu, στο κορυφαίο Bar Restaurant των βορείων προαστίων στον 1ο όροφο του εμβληματικού νεοκλασικού της Δηληγιάννη 54, θα γίνουν και πάλι το talk of the town!

Ξεκινώντας από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Φραντζής, παρουσιάζει για πρώτη φορά, αποκλειστικά για το OMU on Saturdays ένα ξεχωριστό concept διασκέδασης!

Κάθε Σάββατο, ένα ταξίδι στο τραγούδι, το χρόνο και το χώρο! Συνοδεία φωνητικών και πλήκτρων ο Κωνσταντίνος Φραντζής σε αυθεντικούς αλλά και σε πειραγμένους swing ρυθμούς θα ερμηνεύει ελληνικά και ξένα τραγούδια, από τη δεκαετία του ’30 έως και σήμερα!

Ένα μοναδικό πάρτι, που θα ξεκινά από τον ουρανίσκο με το εξαιρετικό καινούριο menu του chef Andy Lay, τα εκρηκτικά cocktails του bartender Marek Petrik και θα απογειώνεται με τα τραγούδια και το performing του Κωνσταντίνου Φραντζή!

Από τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου, sushi, burgers, σαλάτες, κρασί και champagne θα προετοιμάζουν γευστικά τις διαθέσεις και θα ανοίγουν την όρεξη, ώσπου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο Κωνσταντίνος Φραντζής πάρει το μικρόφωνο του, γνωρίσει τους καλεσμένους του και ξεκινήσει το ταξίδι του.

Premium ποτά και cocktails, Swing νότες από το ξένο ρεπερτόριο θα εναλλάσσονται με ελληνικά τραγούδια που όλοι αγαπάμε, ενώ καθώς το κέφι και το συναίσθημα θα ανεβαίνει, τα τραγούδια της καρδιάς μας θα ξεσηκώσουν αισθήσεις και αναμνήσεις!

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής έχει αφήσει το δικό του στίγμα δίπλα στους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα, ο Νίκος Μακρόπουλος κ.α. και σκοπεύει κάθε Σάββατο να σας παρασέρνει στο ρυθμό που σας αξίζει!

Διαβάστε ακόμα:
O Κωνσταντίνος Φραντζής έχει «Αυτό Που Νιώθεις» σε νέο single

Κωνσταντίνος Φραντζής - Αυτό Που Νιώθεις (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας