Πάμε «Διακοπές» με τον Κωνσταντίνο Φραντζή και ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι όπου συμμετέχει ο Γιάννης Ρουσσουνέλος.

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής μας υπόσχεται τις πιο δροσερές και καλοκαιρινές «Διακοπές».

Ο γοητευτικός τραγουδιστής κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single του «Διακοπές» στο οποίο συμμετέχει ο Γιάννης Ρουσσουνέλος των KINGS και μας ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς μέσα από την άκρως καλοκαιρινή μελωδία του.

Ο  Κωνσταντίνος Φραντζής ταξίδεψε μέχρι το πανέμορφο Ναύπλιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip του τραγουδιού, το οποίο επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Το μπλε της θάλασσας και οι όμορφες ηλιόλουστες και πολύχρωμες εικόνες σε συνδυασμό με τις ρομαντικές στιγμές του Κωνσταντίνου Φραντζή με τη συμπρωταγωνίστριά του, μας δίνουν το πιο δροσερό και ταξιδιάρικο αποτέλεσμα του φετινού καλοκαιριού, που σαλπάρει για τις καλύτερες «Διακοπές».

Εσάς ποιος θα είναι ο προορισμός σας για φέτος το καλοκαίρι;

Την μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Teo Tzimas, ενώ για τους στίχους έχουν ενώσει δυνάμεις για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Μπέρης και ο Γιάννης Ρουσσουνέλος. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Πάρης Κάλπος.

Οι «Διακοπές» του Κωνσταντίνου Φραντζή με τη συμμετοχή του Γιάννη Ρουσσουνέλου των KINGS κυκλοφορούν από τη Magic Music και τη Minos EMI / Universal.

Η μουσική είναι μαγεία και ο… μάγος του αύριο ήρθε για να αλλάξει το status quo στη μουσική βιομηχανία.

Ξεχάστε όσα ξέρατε, ξεχάστε τα τετριμμένα. Έφτασε η ώρα για ανανέωση.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Magic Music στοχεύει σε μουσική χωρίς ταμπέλες, περιορισμούς και κανένα όριο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας