Κωνσταντίνος Αργυρός - Posidonio πρεμιέρα (2)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις του στο Posidonio με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός την προηγουμένη Πέμπτη 21 Μαρτίου ξεκίνησε τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις του στο Posidonio και το θερμόμετρο της διασκέδασης ανέβηκε στο κόκκινο!

Οι επιτυχίες από τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Παιδί γενναίο» και την συνεργασία του με τον κορυφαίο δημιουργό Γιώργο Θεοφάνους ξεσήκωσαν από την πρώτη στιγμή το κοινό. Το τραγούδι «Ποτέ ξανά» σε στίχους Ναταλίας Γερμανού, που είναι ήδη ραδιοφωνική επιτυχία, όπως και  το νέο single «Παιδί γενναίο» σε στίχους Γιάννη Δόξα, που σκαρφαλώνει όλο και πιο ψηλά στο ελληνικό airplay τραγουδήθηκαν από όλα τα χείλη των παρευρισκόμενων στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την φωνή του, την αμεσότητά του και με τις ερμηνείες του σε τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει όπως «Μάλλον κάτι ξέρω», «Αντίο λέμε», «Είσαι ό,τι να ‘ναι», «Ερωτευμένος και τρελλός» κι όχι μόνο, μετέτρεψε τη βραδιά σε «Μια νύχτα κόλαση» και υπόσχεται έτσι να κυλήσουν και οι επόμενες!

Δίπλα του, η Ελένη Χατζίδου με το τραγούδι-«ύμνο» των γυναικών «Χειρότερα», ο Ιωακείμ Φωκάς που μας συστήθηκε με τις δικές του επιτυχίες που φέρουν την σφραγίδα του Φοίβου κι αγαπήθηκαν αμέσως «Τέλεια» και «Δικά σου τα δικά μου» κι ο ταλαντούχος Πάρις του οποίου το πρώτο single «Έχει κάτι», ξεχωρίζει.

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρόν όλοι οι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι του Κωνσταντίνου Αργυρού δείχνοντας ότι τα βράδια κάθε Πέμπτης, Παρασκευής και Σαββάτου που έρχονται θα είναι γεμάτα διασκέδαση!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αφήστε το σχόλιό σας