Τις τελικές πινελιές στο νέο δίσκο βάζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πέμπτη δισκογραφική δουλειά του, πρώτη με την ετικέτα της Panik Platinum.

Το προηγούμενο άλμπουμ του δημοφιλούς καλλιτέχνη, το «Όσα Νιώθω», συγκέντρωσε smash hits που ανέβηκαν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφωνικών charts, όπως το ομότιτλο και τα «Συμπέρασμα», «Τα Κατάφερες», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», «Στη Δική Μου Αγκαλιά».

Δύο χρόνια μετά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετρά ένα εκθαμβωτικό σερί από σαρωτικές επιτυχίες που τον έχουν αναδείξει ως ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα.

Το δρόμο για το καινούριο δίσκο του Κωνσταντίνου Αργυρού άνοιξαν πρώτα τα ασυναγώνιστα «Ξημερώματα», που αποτέλεσαν αναντίρρητα τη μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία του 2017, παραμένοντας στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart για τον εντυπωσιακό αριθμό των 15 συνεχόμενων εβδομάδων.

Τη σκυτάλη παρέλαβαν τα «Ψέματα» για να ακολουθήσουν τον ίδιο φρενήρη ρυθμό. Η τελευταία επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει συμπληρώσει έντεκα διαδοχικές εβδομάδες κυριαρχίας στο ελληνικό Airplay Chart.

Με δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν στο ενεργητικό του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έσμιξε με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου στο ντουέτο της χρονιάς, όπου υπογράφει αυτοπροσώπως τη μουσική και τους στίχους μαζί με το Λευτέρη Κιντάτο. Το «Λάθος Μου» έχει προβληθεί αθροιστικά πάνω από 1,6 εκατομμύρια φορές μέσα σε τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας.

Τα τρία τραγούδια θα συμπεριληφθούν στο ολοκαίνουριο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Platinum εντός του Μαΐου.

Το καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα και θα βάλει «φωτιά» στην παραλιακή αρχίζοντας εμφανίσεις μαζί με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα στο «Ακρωτήρι».

Αφήστε το σχόλιό σας