Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επανέρχεται δυναμικά στα ραδιόφωνα με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στους ραδιοφωνικούς δέκτες με ένα νέο τραγούδι που θα λατρέψουμε από το πρώτο άκουσμα.

Μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά του που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και τις επιτυχίες «Ποτέ ξανά», «Παιδί γενναίο», «Μια νύχτα κόλαση», «Θα σ΄εκδικηθώ», ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο δισκογραφικό του χτύπημα με ανεβασμένη διάθεση.

«Να της πεις» ονομάζεται το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, σε μουσική και στίχους αντίστοιχα ενός καταξιωμένου διδύμου, των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου. Μία δημιουργία που θα μας εθίσει στους ρυθμούς της.

«Να της πεις πως τέλειωσε για μένα, μα κι αυτό κι αν είναι ψέμα, το ξέρουμε κι οι δυο…
Να της πεις αυτά που δεν πιστεύεις, αφού κι εσύ το ξέρεις, πεθαίνω να τη δω…»

Έρχεται τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου σε πρώτη μετάδοση από την Cobalt Music σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την επικράτεια, αλλά και ολοζώντανα στο «Posidonio» όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει τις εμφανίσεις του, με ανανεωμένο σχήμα, έχοντας μαζί του την Μαριάντα Πιερίδη, την Πωλίνα Χριστοδούλου, τον Πάρι και τους Kings.

Μπορείτε να πάρετε παρακάτω μία πολύ μικρή από το «Να της πεις», ακούγοντας το teaser που βγήκε στη δημοσιότητα στον αέρα των fm!

http://www.youtube.com/watch?v=dlc55F-NpDY

Αφήστε το σχόλιό σας