Κωνσταντίνος Αργυρός «Δεύτερη Φορά»,  νέο άλμπουμ + Για πρώτη φορά στην Ελλάδα : 13 αποκαλυπτικά lyric videos με τον τραγουδιστή, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Ενάμισι χρόνο μετά τον δίσκο «Παιδί Γενναίο», που τον καθιέρωσε ως τον πιο επιτυχημένο νεαρό λαϊκό τραγουδιστή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί τώρα το νέο του άλμπουμ με τίτλο «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ», την ώρα που ετοιμάζεται να ξεκινήσει εκ νέου τις εμφανίσεις του στο «Posidonio» με ανανεωμένο πρόγραμμα από την Παρασκευή 25 Απριλίου.

Πρόκειται για έναν αυθεντικά λαϊκό δίσκο με 13 τραγούδια, τα οποία υπογράφει εξολοκλήρου το γνωστό δίδυμο των επιτυχιών, Κυριάκος Παπαδόπουλος (μουσική) και Ηλίας Φιλίππου (στίχοι). Μόνη εξαίρεση το τραγούδι «Εμείς Δε Θα Χωρίσουμε Ποτέ» για το οποίο έχει γράψει στίχους η Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε χαρίσει στον Κωνσταντίνο και την επιτυχία «Ποτέ Ξανά». Από το άλμπουμ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» έχουν ήδη γίνει μεγάλες επιτυχίες τα δύο singles που προηγήθηκαν («Να Της Πεις» & «Δεύτερη Φορά»), ενώ έντεκα ακόμη υπέροχα τραγούδια, τρυφερές μπαλάντες, δυναμικά λαϊκά και χορευτικά τραγούδια, συμπληρώνουν τον δίσκο της χρονιάς!

Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ μπορείτε να τα ακούσετε online στο κανάλι της Cobalt Music, όπου –για πρώτη φορά στην Ελλάδα- έχουν ανέβει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία στα δισκοπωλεία, δεκατρία lyric videos των τραγουδιών.

Τα lyric videos ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην καθημερινότητά του, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, καταγράφοντας προσωπικές του στιγμές και έντονα συναισθήματα, από τη μελαγχολία και τη μοναξιά ενός χωρισμού μέχρι την ώρα που ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή, ενώ οι στίχοι πέφτουν ως υπότιτλοι.

Αναλυτικά το tracklist του άλμπουμ και τα αντίστοιχα lyric videos έχουν ως εξής:

1. ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ:

2. ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ:

3. ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ:

4. ΔΕ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ:

5. ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ:

6. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ:

7. ΟΣΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ:

8. ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ:

9. ΦΙΛΗΣΕ ΜΕ:

10. ΘΑΥΜΑΤΑ:

11. ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΚΟΜΑ:

12. ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ:

13. ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ:

Το άλμπουμ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από την Cobalt Music με τη χορηγία της Chillbox.

Αφήστε το σχόλιό σας