Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως αποκαλύψαμε από τις 1/2, επιστρέφει με νέα επιτυχία την οποία μπορείτε να ακούσετε πρώτοι μόνο εδώ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως αποκαλύψαμε από τις 1/2, ετοιμάζεται να επιστρέψει με μία ολοκαίνουρια επιτυχία!

Μετά τον τελευταίο δίσκο του «Παιδί γενναίο» ο Κωνσταντίνος Αργυρός ένωσε τις δυνάμεις του με το καταξιωμένο και πολυ-επιτυχημένο δημιουργικό δίδυμο του Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου. Την πρώτη γεύση της σύμπραξή τους την πήραμε τον περασμένο Σεπτεμβρίου με το «Να της πεις» το οποίο ξεχώρισε γρήγορα, αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και μονοπώλησε και μονοπωλεί το ραδιοφωνικό αέρα.

Η ώρα για το επόμενο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού πλησιάζει καθώς σε λίγες ημέρες, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, ο τραγουδιστής αναμένεται να επιστρέψει στα ερτζιανά με άλλη μία επιτυχία που θα φέρει συνθετικά την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, στιχουργικά αυτή του Ηλία Φιλίππου και θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music.

Σήμερα (14/2), ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στο πλατώ της εκπομπής «Ελένη» και αποκάλυψε στους τηλεθεατές σε πρώτη μετάδοση, τραγουδώντας ζωντανά, το νέο τραγούδι του με τίτλο «Δεύτερη φορά».

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά την παρουσία του στην εκπομπή μας πληροφόρησε ότι οι εμφανίσεις του στο «Posidonio» αναμένεται να τελειώσουν, προσωρινά, την Κυριακή 2 Μαρτίου, ενώ από τις 25 Απριλίου θα ανεβεί ξανά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής.

Τέλος, όπως μάθαμε, η επόμενη δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή, με τραγούδια σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, πρόκειται σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό να κυκλοφορήσει στις αρχές του ερχόμενου Απριλίου!

«Δεν έχει δεύτερη φορά κι ούτε καμία διαφορά, αυτή η συγγνώμη που μου λες μόνο εσένα αφορά…
Δεν έχει δεύτερη φορά, πέρασα δύσκολα αλλά, σε έβγαλα πρώτα απ’την καρδιά μου και σε τέλειωσα μετά…»

Το «Δεύτερη φορά» βγήκε ολόκληρο στο ραδιοφωνικό αέρα και μπορείτε να το ακούσετε εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας