Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο σμαραγδένιο νησί της Λευκάδας έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να δώσει εικόνα στο ολοκαίνουριο τραγούδι του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας βάζει στα παρασκήνια από το video clip της νέας επιτυχίας του «Ξημερώματα», που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολών σε πέντε μόλις ημέρες!

Η νέα επιτυχία του τραγουδιστή συνεχίζει την ανοδική πορεία της, παραμένοντας η νούμερο τάση στο YouTube.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τις ανάγκες των γυρισμάτων ταξίδεψε στη Λευκάδα, την ιδιαίτερη πατρίδα του και μαζί με το σκηνοθέτη Γιάννη Δημολίτσα κατάφεραν να αποτυπώσουν μέσα σε τρεισήμισι λεπτά, τις πιο έντονες στιγμές από τις 72 ώρες συνεχόμενων γυρισμάτων, στο σμαραγδένιο νησί του Ιονίου.

Η περιπλάνηση του στα παραδοσιακά «σοκάκια» της πόλης και το ξέφρενο πάρτι με τη Φιλαρμονική της Λευκάδας, οι βόλτες στους Καταρράκτες του Νυδριού, τα «Ξημερώματα» στη λιμνοθάλασσα και στο Φρύνι, το ηλιοβασίλεμα στην παραλία Κάθισμα, τα μπαράκια της πόλης, τα water sports στον κόλπο του Νυδριού, η συνάντηση με τη «Ρόξυ», το πολύ φιλικό Λαμπραντόρ…

Αυτές είναι μερικές από τις πιο έντονες στιγμές του εντυπωσιακού video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, σε μουσική και στίχους, του Πέτρου Ιακωβίδη και ενορχήστρωση Παναγιώτη Μπρακούλια!

Το styling επιμελήθηκε η Έλενα Βαζούρα, το grooming η Δέσποινα Κουρμπέη, και το hair styling η Δήμητρα Κρητικού!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός
παρασύρει στη νέα επιτυχία του έως τα «Ξημερώματα»

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ξημερώματα (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας