Έως τα «Ξημερώματα» θα ακούγεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το καινούριο τραγούδι που εγκαινιάζει το επόμενο βήμα του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φιλοδοξεί να ακούμε το νέο τραγούδι του έως τα… «Ξημερώματα».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ο δημοφιλής τραγουδιστής ταρακούνησε την ελληνική δισκογραφία με τη σαρωτική απήχηση που γνώρισαν οι επιτυχίες τη τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του με γενικό τίτλο «Όσα Νιώθω».

Τραγούδια όπως «Το Συμπέρασμα», «Τα Κατάφερες», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», «Όσα Νιώθω» και «Στη Δική Μου Αγκαλιά» έκαναν αίσθηση στις ραδιοφωνικές συχνότητες και εκτόξευσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στις κορυφαίες θέσεις των charts και του καλλιτεχνικού «χρηματιστηρίου».

Μια ανάσα προτού ανέβει και πάλι στη σκηνή του «Fantasia» για ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός προκάλεσε ξανά αναταραχή.

Η αιτία ήταν η απόφαση που έλαβε να αλλάξει δισκογραφική στέγη μετά από εφτά χρόνια και να ενταχθεί στο δυναμικό της Panik Platinum, μέλος του ομίλου της Panik Entertainment. Η συνεργασία των δύο πλευρών γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου και όπως ήταν λογικό, κέντρισε τις μουσικές συζητήσεις.

Με την υπόσχεση ακόμα καλύτερων στιγμών στη νέα σελίδα της καριέρας του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι που θα εγκαινιάσει και σε δισκογραφικό επίπεδο την κοινή πορεία του με την Panik Platinum.

Ο τίτλος της ολοκαίνουριας επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι «Ξημερώματα» και θα γίνει πραγματικότητα σε λίγες ημέρες την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 18:00. Τη μουσική και τους στίχους γράφει ο πολυτάλαντος Πέτρος Ιακωβίδης, δημιουργός του hit «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» αλλά και του «Φοβάμαι» στο CD του «Όσα Νιώθω».

Δείτε επίσης:
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο δυναμικό της Panik Platinum

Γιώργος Αρσενάκος - Κωνσταντίνος Αργυρός - Panik Platinum - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας