Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα «Ξημερώματα» κατακτούν το Νο1 του μικτού Airplay Chart.

Το περίφημο «Despacito» του Louis Fonsi και του Daddy Yankee βρήκε πανάξιο αντίπαλο στο ραδιοφωνικό airplay της Ελλάδας και αυτός είναι ο… Κωνσταντίνος Αργυρός.

Αδιαμφισβήτητα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης διανύει την πιο σαρωτική περίοδο της καριέρας του μέχρι σήμερα, κυκλοφορώντας αλλεπάλληλες επιτυχίες που κάνουν θραύση στις προτιμήσεις των ακροατών και των ραδιοφωνικών συχνοτήτων.

Η πρώτη κυκλοφορία του με το σήμα της Panik Platinum, τα «Ξημερώματα», καταγράφει μία φρενήρη πορεία που αδυνατούν όλοι να σταματήσουν. Επί εφτά συνεχόμενες εβδομάδες διατηρεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα ηνία του ελληνικού Airplay Chart και, όπως όλα δείχνουν, η όγδοη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να τον εντοπίσει όταν ολοκληρωθεί και στην κορυφή του μικτού Airplay Chart, θέση στην οποία μόλις αναρριχήθηκε.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το «Despacito», το οποίο κυριαρχεί παγκοσμίως, ανακτά τα πρωτεία του διεθνούς Airplay Chart της Ελλάδας, όμως χάνει την πρωτοκαθεδρία στη μικτή κατάταξη εξαιτίας του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σημειωτέον, τα «Ξημερώματα» υπογράφει εξ ολοκλήρου ο Πέτρος Ιακωβίδης, δημιουργός και της επιτυχίας «Αθήνα – Θεσσαλονίκη».

Χαρακτηριστικό δείγμα της επιτυχημένης περιόδου του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι τα τρία τραγούδια που διαθέτει στο ελληνικό Top 20 της προηγούμενης εβδομάδας (36/2017), όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ:

Τα «Ξημερώματα» (Νο1), «Στη Δική Μου Αγκαλιά» (Νο13) και «Όσα Νιώθω» (Νο16).

Παράλληλα, το εκρηκτικό video clip που οπτικοποιεί τα «Ξημερώματα» και έχει γυριστεί στη Λευκάδα, τη γενέτειρα του τραγουδιστή, έχει συγκεντρώσει πάνω από 19,1 εκατομμύρια προβολές μέσα σε τρεις μήνες κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός
παρασύρει στη νέα επιτυχία του έως τα «Ξημερώματα»

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ξημερώματα (video clip backstage) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας