Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δώσει το σύνθημα για άλλη μία επιτυχία που θα τραγουδήσουμε δυνατά.

Μέχρι τα… «Ξημερώματα» ακούγεται δυνατά ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την ολοκαίνουρια επιτυχία του.

Έπειτα από μία χρονιά που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του στις ραδιοφωνικές συχνότητες και αντίκρισε όλα τα τραγούδια του να φτάνουν στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού Airplay Chart, ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να συνεχίσει στο ίδιο δυναμικό τέμπο.

Έχοντας αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εγκαινίασε τη συνεργασία με τη νέα δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει από εδώ και πέρα, την Panik Platinum, με ένα ακαταμάχητο τραγούδι – έκπληξη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει μέχρι τα… «Ξημερώματα» το καινούριο του single σε μουσική – στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη, που του έχει χαρίσει επίσης και την επιτυχία «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» και κερδίζει ξανά τις εντυπώσεις.

Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες κυκλοφορίας (15 – 20/06) τα «Ξημερώματα» συγκέντρωσαν περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές, επιβεβαιώνοντας ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης απολαμβάνει αυτή τη στιγμή μία από τις καλύτερες περιόδους της διαδρομής τους. Παράλληλα, το μοναδικό video clip που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Λευκάδα, τον τόπο καταγωγής του Κωνσταντίνου Αργυρού, παραμένει στη Νο1 τάση του YouTube.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επανήλθε στο γνώριμο πια στέκι του στην παραλιακή μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τους OtherView, με μία εκρηκτική πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου, για καλοκαιρινές νύχτες με πολλή «Fantasia» και διασκέδαση έως τα «Ξημερώματα».

Δείτε επίσης:  Ο Κωνσταντίνος Αργυρός
παρασύρει στη νέα επιτυχία του έως τα «Ξημερώματα»

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ξημερώματα (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας